کد خبر: 3916897
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۵

نیازمند نگاه نو برای کمک‌رسانی به محرومان هستیم

مدیرکل کمیته امداد خراسان‌جنوبی از آغاز گام دوم رزمایش ایران همدل در استان خبر داد و گفت: رفع نیازهای همه جانبه خانوارهای نیازمند، در گرو نگاه جدید به کمک‌های مؤمنانه است.

نیازمند نگاه نو برای رفع نیازهای خانوارهای نیازمند هستیمبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد خراسان‌جنوبی، رضا سلم آبادی، مدیرکل کمیته امداد خراسان‌جنوبی اظهار کرد: امیدواریم بر اساس هدف‌گذاری صورت گرفته شده با مشارکت خیران، مراکز نیکوکاری و کمیته امداد ۴۶ هزار بسته معیشتی و ۵۰۰ هزار پرس غذای گرم در بین مددجویان تحت حمایت و اقشار نیازمند توزیع  شود.

وی بیان کرد: در گام اول ایران همدل بیش از ۴۳ هزار و ۴۰۰ سبد معیشتی و همچنین ۲۹۱ هزار و ۵۵۹ پرس غذای گرم با اولویت خانواده‌های ایتام، بیماران صعب العلاج، زنان سرپرست خانوار و سالمندان تحت حمایت توزیع شد.
وی افزود: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته شده در مرحله دوم رزمایش ایران همدل که از ابتدای ماه محرم تا پایان صفر ادامه خواهد داشت، با مشارکت خیران، مراکز نیکوکاری و کمیته امداد ۴۶ هزار بسته معیشتی و ۵۰۰ هزار پرس غذای گرم در بین مددجویان تحت حمایت و اقشار نیازمند توزیع خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد خراسان‌جنوبی، ارزش هر سبد معیشتی را ۱۰۰ هزار تومان عنوان کرد و افزود: در طرح احسان حسینی ۷۲ آشپزخانه با محوریت مراکز نیکوکاری برنامه‌ریزی شده و امیدواریم با هم افزایی با موسسات خیریه و گروه‌های جهادی بتوانیم در راستای رفع مشکلات پیش روی خانواده‌های نیازمند تلاش کنیم.

سلم‌آبادی ادامه داد: هم اکنون بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز و دانشجو تحت حمایت این نهاد هستند و از طرفی در آستانه سال تحصیلی جدید هستیم، نیاز بسیاری از دانش‌آموزان تحت حمایت بهره‌مندی از روش‌های جدید آموزشی از قبیل استفاده از آموزش‌های فضای مجازی است.

وی یادآور شد: امیدواریم با تعامل و همراهی خوب خیرین و موسسات خیریه و نگاهی نو به کمک‌های مؤمنانه بتوانیم با تهیه گوشی‌های هوشمند در راستای جلوگیری از ترک تحصیل دانش‌آموزان تحت حمایت و رفع همه جانبه خانوارهای تحت حمایت گام برداریم.

انتهای پیام
captcha