کد خبر: 3917081
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۹

کمک ۲ میلیارد تومانی مردم خراسان‌جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان‌جنوبی گفت: مردم خراسان‌جنوبی از ابتدای سال تاکنون حدود ۲ میلیارد تومان به بازسازی عتبات عالیات کمک کرده‌اند.

کمک 2 میلیارد تومانی مردم خراسان‌جنوبی به بازسازی عتبات عالیاتموسی جوینده، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان‌جنوبی، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی، اظهار کرد: مردم خراسان‌جنوبی از ابتدای سال تاکنون حدود دو میلیارد تومان به بازسازی عتبات عالیات کمک کرده‌اند.

وی افزود: هم‌اکنون حدود 2 میلیارد تومان از تعهد امسال جمع‌آوری شده که این احتمال وجود دارد تا پایان سال بیشتر از این میزان تعهد محقق شود. در سال گذشته سه میلیارد تومان برای کمک به بازسازی عتبات عالیات تعهد شده بود که برای امسال تامین سه میلیارد و 700 میلیون تومان تعهد شده است.

جوینده ادامه داد: پروژه صحن امام محمد باقر(ع) در کاظمین امسال آغاز می‌شود و خراسان‌جنوبی، خراسان‌رضوی، خراسان‌شمالی، قم و فارس به عنوان استان‌های معین هستند.

وی یادآور شد: صحن حضرت زهرا(س) در نجف امسال به پایان می‌رسد و در کربلا صحن حضرت عقیل ادامه دارد که تامین مصالح آن از خراسان‌جنوبی صورت می‌گیرد.

انتهای پیام
captcha