کد خبر: 3917281
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۲

ساخت مستند مراسم «آق آش» در مراوه تپه

ساخت مستند مراسم «آق آش» در مراوه تپه ساخت مستند مراسم سنتی «آق آش» از میراث ناملموس از سوی اداره میراث فرهنگی مراوه تپه آغاز شد، این مراسم نشانگر ارادت قوم ترکمن به پیامبر اکرم(ص) است.

به گزارش ایکنا از گلستان، به نقل از روابط عمومی  اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مراوه تپه، عطا بردی‌خانی، رئیس اداره میراث فرهنگی امروز، 28 مردادماه با اعلام خبر ساخت مستند مراسم «آق آش» در مراوه تپه گفت: این مجموعه قرار است از شبکه مستند و صدا و سیمای مرکز گلستان پخش شود.

وی گفت: در مراسم آق آش که بیانگر عمق ارادت قوم ترکمن به پیامبر اکرم(ص) است، زمانی که افراد ترکمن به سن پیامبر یعنی 63 سالگی می‌رسند، با دعوت از اقوام، دوستان و همسایه، این مراسم را اجرا می‌کنند.

بردی‌خانی افزود: مراسم آق آش در سال ۱۳۸۸ با شماره ۹۴ به‌عنوان یکی از آثار میراث ناملموس ترکمن ثبت ملی شد. احیای سنن قدیمی و صنایع دستی در حال فراموشی از اهداف دیگر ساخت این مجموعه مستند است.

بنا بر این گزارش، این مجموعه به بازیگری عبدالرحیم مرادی، هنرمند اهل روستای لهندر بخش گلیداغ شهرستان مراوه تپه و تهیه‌کنندگی و کارگردانی سیدعبدالله موسوی تاکانی تولید می‌شود.

همچنین امیرحسین پیله کوهی، مدیر تصویربرداری، مصطفی رهگشای و محمدصالح کلانتری، تصویربردار، روح‌الله عباسپور، تصویربردار هوایی و حسین خلیلی، صدابردار این مستند هستند.

انتهای پیام
captcha