کد خبر: 3918187
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۸
ویژه کارکنان و خانواده دستگاه قضایی؛

مرحله استانی مسابقات سراسری قرآن و عترت در کردستان برگزار شد

مرحله استانی مسابقات سراسری قرآن و عترت در کردستان برگزار شد مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه کارکنان و خانواده دستگاه قضایی استان کردستان روز گذشته، یکم شهریورماه در سالن اجتماعات مجتمع قضایی شهید بهشتی سنندج برگزار شد.

عبدالله دهقان، معاون فرهنگی دادگستری استان کردستان، در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه کارکنان و خانواده دستگاه قضایی استان کردستان روز گذشته، یکم شهریورماه در سالن اجتماعات مجتمع قضایی شهید بهشتی سنندج برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه این مسابقات در رشته‌های حفظ، قرائت، ترتیل، مفاهیم و اذان و با هدف اشاعه، ترویج و انس با قرآن کریم برگزار شد، افزود: همه کارکنان قوه قضائیه، سازمان‌های تابعه، کارکنان شوراهای حل اختلاف، سربازان وظیفه و بازنشستگان اعم از قضائی و اداری و خانواده‌های آنان امکان حضور در مسابقات سراسری قرآن کریم را داشتند.

معاون فرهنگی دادگستری استان کردستان به برگزیدگان بخش آقایان این دوره از مسابقات قرآن کریم اشاره و بیان کرد: در بخش آقایان نادر صادقی، کامبیز محمدی و علی میرزایی به ترتیب عناوین اول تا سوم رشته قرائت ترتیل را کسب کردند. رضا مرادی، رتبه اول رشته قرائت تحقیق، حسن صادقی و حمزه آقا علی مقام اول و دوم رشته اذان و مهدی آقاعلی رتبه اول رشته حفظ 10 جزء را کسب کردند.

دهقان با اشاره به اینکه در رشته ترتیل فاطمه خادمی، رضوان فرجی و سارا میرزایی عناوین اول تا سوم را کسب کردند، اعلام کرد: در رشته تحقیق بزرگسالان شلیر نیک‌رفتار حائز مقام اول و در رشته حفظ غزل جمالی و فائزه لطفی موفق به کسب عناوین اول و دوم شدند.

وی با اعلام اینکه برگزیدگان  مرحله استانی در مرحله کشوری مسابقات قرآن و عترت کارکنان قوه قضاییه حضور پیدا می‌کنند، یادآور شد: شرکت‌کنندگان رشته‌های درک مفاهیم و حفظ موضوعی می‌توانند از تاریخ 14 تا 21 شهریورماه سال جاری از طریق سامانه فهام امور فرهنگی قوه قضاییه به صورت اینترنتی در این مسابقه شرکت کنند.

انتهای پیام
captcha