کد خبر: 3918538
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۷

برگزاری جشنواره فرهنگی «مفلحون» در کهگیلویه‌وبویراحمد

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه‌وبویراحمد از برگزاری جشنواره فرهنگی ـ هنری «مفلحون» در زمینه شعر، عکس و فیلم در این استان خبر داد.

برگزاری جشنواره فرهنگی «مفلحون» در کهگیلویه‌وبویراحمد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، حجت‌الاسلام حمزه پیشقدم، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان در گفت‌وگویی مکتب عاشورا را راه برون‌رفت از معضلات و مشکلات اجتماعی دانست و اظهار کرد: قیام عاشورا احیاگر امر به معروف و نهی از منکر است.

وی افزود: همان طور که جسم انسان نیازمند تغذیه است، روح انسان نیز به تغذیه نیاز دارد که مهم‌ترین منبع برای تغذیه روح انسان، معنویت است.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در همه ادیان معنویات مورد توجه است، اضافه کرد: محرم و صفر مبدأ نور و منبع تغدیه انسان است. در یک قرن اخیر سخت‌ترین بحران که گریبان‌گیر بشر شده و به زندگی بسیاری از افراد پایان داده، کرونا است.

وی یادآور شد: ستاد احیای امر به معروف در همین راستا طبق منویات مقام معظم رهبری در پیروی از ستاد ملی کرونا برنامه‌های خاصی را در هفته احیا پیش‌بینی کرده است.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این ستاد در مرحله نخست دستورالعمل ستاد مرکزی را برای ستادهای استانی متناسب با فرهنگ استان بومی‌سازی کرد، گفت: در همین راستا دیداری با مسئولان ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستانی، ائمه جمعه و صدا و سیما داشتیم و برنامه‌ای نیز با نماینده ولی‌فقیه، فرمانده سپاه فتح و استاندار خواهیم داشت.

پیشقدم با بیان اینکه در سطح بازار استان فضاسازی برای ایام محرم صورت نگرفته، افزود: نشستی با اصناف و بازاریان در این زمینه خواهیم داشت، ضمن اینکه مجوز نمایشگاه فرهنگی و البسه حجاب و عفاف از ستاد استانی کرونا اخذ شده است.

دبیر ستاد احیای امر به معروف استان با اشاره به توزیع بسته‌های بهداشتی برای برخی از هیئت‌‌های استانی، ابراز کرد: جشنواره فرهنگی ـ هنری مفلحون در زمینه شعر، عکس و فیلم برگزار می‌‌شود.

وی با تأکید بر تغییر رویکرد حجاب و عفاف، گفت: زیرساخت‌های حجاب و عفاف در جامعه فراهم نیست در این زمینه برنامه‌‌ریزی‌‌هایی صورت گرفته و امیدواریم به نتیجه برسیم. استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه حجاب و عفاف جلوتر از برخی از استان‌هاست.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر از حالت میدانی به سمت احیا رفته است.

انتهای پیام
captcha