کد خبر: 3919138
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۷

توزیع ۱۰ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان گلستانی

توزیع ۱۰ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان گلستانی ۱۰ هزار بسته معیشتی از محل موقوفات، کمک خیران و نذورات بقاع متبرکه میان نیازمندان گلستانی توزیع شد.

به گزارش  ایکنا از گلستان، به نقل از روابط عمومی اوقاف و امور خیریه استان، حجت‌الاسلام سلیمانی‌فرد، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سه‌شنبه، 4 شهریورماه در آیین معنوی کمک مؤمنانه، گفت: با کمک خیران و از محل منافع موقوفات و بقاع متبرکه تهیه و توزیع بیش از ۱۰ هزار بسته کمک مؤمنانه به ارزش بیش از ۲ میلیارد تومان انجام شد.

وی ادامه داد: این بسته‌های معیشتی به‌صورت آبرومندانه به دست اقشار آسیب‌دیده در ایام کرونا و نیازمندان می‌رسد. در قالب طرح شمیم حسینی نیز ۷۲ آشپزخانه به نیت ۷۲ تن از شهدای کربلا راه‌اندازی شده است که برآورد می‌شود تا پایان محرم این آشپزخانه‌ها بیش از ۲۰۰ هزار پرس غذای گرم و متبرک را طبخ و بین نیازمندان و عزاداران توزیع کنند.

سلیمانی‌فرد گفت: با هماهنگی ستاد مبارزه با کرونا و دانشگاه علوم پزشکی برنامه‌ریزی دقیقی در خصوص طبخ غذا و توزیع کمک‌های مؤمنانه انجام شد تا برابر شیوه‌نامه‌های بهداشتی، این بسته‌ها به هم‌استانی‌ها تقدیم شود.

وی در پایان اظهار کرد: بیش از ۱۵ هزار پرچم عزا با نوشته «هر خانه یک حسینیه» به‌منظور ایجاد شور و شعور و بصیرت عاشورایی تقدیم  مردم در سطح استان گلستان خواهد شد. 

انتهای پیام
captcha