کد خبر: 3926792
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۱

۳۰ مهرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار در جشنواره «مجازاندران۲»

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه بازه زمانی جشنواره «مجازاندران۲» از اول شهریور تا ۳۰ مهرماه ۹۹ است، گفت: تاکنون بیش از ۳۸۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره «مجازندران۲» ارسال شده است.

۳۰ مهرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار در جشنواره «مجازاندران۲»به گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران محمد شعبانی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران اظهار کرد: پس از تجربه موفق و مشارکت فوق‌العاده دانش آموزان استان در «مجازندران ۱» که به صورت عمومی با موضوعات دلخواه برگزار شد، معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان «مجازندران۲» را به صورت موضوعات اختصاصی و با محوریت محرم، دفاع مقدس، بازگشایی مدارس و سبک زندگی کرونایی آغاز کرد.

وی با بیان اینکه باز هم با استقبال شورانگیز، هوشمندانه و دغدغه‌مند دانش‌آموزان استان از این جشنواره مواجه شده‌ایم، تصریح کرد: تاکنون بیش از ۳ و ۸۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد که از این تعداد بیش از  و ۵۰۰ اثر در کانال جشنواره بارگذاری شد و از مجموع آثار رسیده حدود  ۲ هزار  اثر به موضوع محرم و بیش از هزار اثر به دفاع مقدس اختصاص داشته است.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه این جشنواره تا پایان مهر ۹۹ ادامه دارد و اسامی منتخبان در روز دانش‌آموز یعنی ۱۳ آبان اعلام خواهد شد، گفت: موضوعات این جشنواره اعم از محرم و حماسه حسینی، چهلمین سالگرد دفاع مقدس و بازگشایی مدارس است.

وی افزود: درباره قالب‌های ارسال آثار محدودیتی وجود ندارد و دانش‌آموزان می‌توانند در قالب‌های متنوع (هنر‌های تجسمی، موسیقی، مداحی، داستان، دابسمش، کلیپ، نمایش، پویانمایی، عکس و غیره) آثارشان را ارسال کنند.

شعبانی با بیان اینکه بازه زمانی جشنواره «مجازاندران۲» از اول شهریور تا ۳۰ مهر ۹۹ است، افزود: جوایز نفیسی به صاحبان ۱۰۰ اثر برتر، ۱۰۰ نفر از ارسال کنندگان اثر(به قید قرعه) و ۵۰ نفر از اعضای کانال اهدا خواهد شد.

وی ادامه داد: آثار ارسالی باید متعلق به ارسال‌کننده باشد، مشخصات اثر شامل نام و نام خانوادگی، مدرسه و پایه، قالب اثر، موضوع، نام شهر و مدت زمان ویدئو به صورت زیرنویس (کپشن caption) بوده و به اثر پیوست شود.

انتهای پیام
captcha