کد خبر: 3928500
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۴

اعطای سبد غذایی به کودکان نیازمند کهگیلویه‌وبویراحمدی

مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه‌و‌بویراحمد گفت: در شش ماهه نخست امسال ۳ هزار کودک زیر پنج سال دچار سوءتغذیه، از سبد غذایی این نهاد بهره‌مند شدند.

اعطای سبد غذایی به کودکان نیازمند کهگیلویه‌وبویراحمدی

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان، قباد مبشری، مدیرکل کمیته امداد استان روز گذشته، 19 مهرماه با اشاره به خدمات هدفمند این نهاد برای گروه‌های مختلف نیازمندان، اظهار کرد: در شش‌ماهه نخست امسال سه هزار کودک نیازمند زیر پنج سال دچار سوء تغذیه، از این نهاد سبد غذایی دریافت کردند.

وی با اشاره به اینکه هزینه سبدهای غذایی اهدا شده به کودکان دچار سوءتغذیه زیر پنج سال در سال جاری 900 میلیون تومان بوده است، افزود: این کودکان با همکاری مراکز بهداشتی شناسایی و برای دریافت سبد غذایی به کمیته امداد معرفی می‌شوند.

مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه‌و‌بویراحمد تصریح کرد: کمک به رفع سوءتغذیه کودکان یک طرح مشارکتی و حمایتی بین وزارت بهداشت و کمیته امداد است و بر اساس بسته غذایی پیشنهادشده از سوی وزارت بهداشت سبد غذایی متناسب با نیاز تغذیه‌ای تهیه می‌شود.

مبشری تأکید کرد: با پایش مستمر و کنترل دوره‌ای کودکان دارای سوءتغذیه و سنجش سلامت این گروه در دوره‌های زمانی شش‌ماهه، کودکان بهبودیافته در قالب این طرح از چرخه دریافت سبد غذایی کمیته امداد خارج‌ و کودکان جدید جایگزین آن‌ها می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه سبد غذایی ویژه کودکان زیر پنج سال دچار سوءتغذیه شامل حبوبات، ماکارونی، برنج، روغن و گوشت است، گفت: این سبد علاوه بر کودکان تحت حمایت کمیته امداد، به سایر کودکان نیازمندی که تحت حمایت نیستند نیز تعلق می‌گیرد.

مدیرکل کمیته امداد استان یادآور شد: خیران نیکوکار می‌توانند با حمایت از طرح هم‌سفره کمیته امداد، در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رفع سوءتغذیه کودکان زیر پنج سال مشارکت کنند.

انتهای پیام
captcha