کد خبر: 3928709
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۰

اهدای ۶۰ قوطی شیرخشک به نوزادان نیازمند در قزوین

رئیس کمیته امداد قزوین گفت: جمعی از جوانان خیّر در اقدامی خداپسندانه ۶۰ قوطی شیرخشک به نوزدان نیازمند اهدا کردند.

اهدای 60 قوطی شیرخشک به نوزادان نیازمند در قزوین

به گزارش ایکنا از قزوین، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) در قزوین، علی‌اصغر کشاورز حسین‌آبادی، رئیس کمیته امداد قزوین، بیان کرد: ویژگی برجسته کمیته امداد امام خمینی(ره) ارائه خدمات به نیازمندان مختلف از نوزاد گرفته تا زنان و مردان سالمند است.

وی ادامه داد: در فرآیند امدادرسانی کمیته امداد، تأمین کمک به نیازهای نوزادان، کمک به رفع سوءتغذیه کودکان زیر شش سال تا خدمات تحصیلی، ازدواج، اشتغال وجود دارد.

رئیس کمیته امداد قزوین اضافه کرد: در جریان خدمت‌رسانی تلاش می‌کنیم از ظرفیت‌های مختلف استفاده کنیم تا اجازه ندهیم سفره محرومان کوچک شود. جمعی از جوانان خیّر در اقدامی خداپسندانه 60 قوطی شیر خشک به ارزش یک میلیون و 680 هزار تومان به نوزادان نیازمند اهدا کردند. همچنین با کمک جمعی از مردم نیکوکار 72 بسته غذایی به ارزش هفت میلیون تومان تهیه و میان نیازمندان توزیع شد.

وی در پایان یادآور شد: عموم مردم نیکوکار می‌توانند کمک‌های خود را به صورت شبانه‌روزی به نیازمندان از طریق کد مهربانی # 028*8877* اهدا کنند.

انتهای پیام
captcha