
به گزارش ایکنا به نقل از «
مرآة البحرین»، انتشار ایمیلهای «هیلاری کلینتون»، وزیر خارجه سابق آمریکا، که شامل پیامهای رد و بدل شده با سران کشورهای عربی پس از آغاز انقلاب ۱۴ فوریه بحرین در سال ۲۰۱۱ نیز هست، باعث برجسته شدن مجدد رویدادهای این برهه تاریخی مهم و بررسی حقیقت ادعاها و اقدامات سرکوبگرایانه رژیم بحرین شده است.
این ایمیلها شامل اطلاعاتی درباره درخواست پادشاه بحرین از عربستان سعودی و امارات برای ارسال نیروهای نظامی «سپر جزیره» به بحرین و استفاده از خشونت برای سرکوب تجمعات اعتراضی بحرینیها در سال ۲۰۱۱ است که در نتیجه آن دهها نفر در میدان اللؤلؤة و دیگر مناطق بحرین به شهادت رسیدند و صدها نفر نیز مجروح شدند.
مرآة البحرین همچنین با اشاره مجدد به ادعاى «سوسن الشاعر» نویسنده و روزنامهنگار حکومتی بحرین در خصوص اینکه «کلینتون» از «سعود الفیصل» وزیر خارجه وقت عربستان سعودی درخواست کرده تا اعزام نیرو به بحرین را متوقف کنند و وی در پاسخ تماس تلفنی را قطع کرده و درسی فراموش نشدنی به کلینتون داده است، گفت: در ایمیلها و اطلاعات رد و بدل شده، هیچ اشارهای به این واقعه نشده و ایمیلها حاکی از توضیح خواستن کلینتون از امارات و سعودی است که تأکید کردهاند در برابر وقایع بحرین ساکت نخواهند نشست، و نیروهای سپر جزیره به درخواست پادشاه بحرین روی پل عربستان ـ بحرین (پل ملک فهد) در حال اعزامند.
ایمیلهای هیلاری کلینتون تأکید میکند که مشارکت قطر در طرح ابتکاری چهارجانبهای که برای برقراری آرامش در بحرین و جهت گفتوگو بین مخالفان حکومت و آل خلیفه مطرح شده با حمایت و اطلاع آمریکا بوده است.
این مسئله بیگناهی «شیخ علی سلمان» دبیرکل زندانی جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین را در پرونده کذبی که علیه وی درست شده است، ثابت میکند. آل خلیفه پس از بالاگرفتن کشمکشها میان قطر و چندین کشور عربی از جمله بحرین، عربستان سعودی و امارات با انتشار کلیپ صوتی مونتاژ شده از تماس تلفنی شیخ علی سلمان و حمد بن جاسم، وزیر خارجه وقت قطر در سال ۲۰۱۱ ، اقدام به توطئهچینی علیه شیخ علی سلمان و پروندهسازی برای وی کرد، متعاقباً شیخ به اتهام کذب «تجسس و توطئه علیه بحرین برای اسقاط رژیم حاکم با همدستی قطر» محکوم به حبس ابد شد.
همچنین، نامهها و اطلاعات متبادله در ایمیلهای بین هیلاری کلینتون و حکام منطقه و مسئولان وقت دولت آمریکا پرده از حقایق بسیاری در خصوص تحولات منطقه و بحرین برداشته است که مرآة البحرين به فراخور حال تنها به برخی از آنها اشاره کرده است.
انتهای پیام