کد خبر: 3932703
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۰
توسط یک خیر انجام شد؛

اهدای ۷۸۰ میلیون ریال تجهیزات به بانک امانات پزشکی هلال احمر خراسان‌جنوبی

معاون جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبی از اهدای تجهیزاتی به ارزش ۷۸۰ میلیون ریال به بانک امانات پزشکی جمعیت هلال احمر استان توسط یک خیر خبر داد.

اهدای ۷۸۰ میلیون ریال تجهیزات به بانک امانات پزشکی جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبیبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، احمد بخشی، معاون جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبی، امروز 12 آبان به خبرنگاران رسانه‌های گروهی اعلام کرد: ۱۴ بانک امانات تجهیزات پزشکی فعال در استان وجود دارند که این بانک‌ها در راستای تحقق اهداف بشردوستانه هلال احمر و به منظور رفع آلام آسیب‌دیدگان و کمک به امر بهبود و سلامت بیماران نیازمند راه‌اندازی شده است.

وی بیان کرد: جمعیت هلال احمر استان آمادگی دارد تا اقلام و تجهیزات پزشکی بلااستفاده مردم نوعدوست و خیر استان را که علاقه مند به وقف آن‌ها هستند، نگهداری کرده و به بیمارانی که نیازمند این تجهیزات بوده به صورت رایگان امانت بدهد.

بخشی با بیان اینکه این بانک ها نقش بسزایی در رفع نیازهای پزشکی مردم به ویژه نیازمندان دارد، افزود: اگرچه تاکنون خیران زیادی در راستای تکمیل تجهیزات بانک‌ها همکاری داشته‌اند، اما همچنان نیازمند مساعدت هستیم.

معاون جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبی بیان کرد: تجهیزاتی به ارزش ۷۸۰  ریال توسط یک خیر انسان دوست به بانک امانات تجهیزات پزشکی جمعیت هلال احمر استان اهدا شده است.

بخشی یادآور شد: ۲۰ کپسول اکسیژن و ۵۵ مانومتر از جمله اقلام اهدایی توسط این خیر بوده که نقش بسزایی در رفع مشکلات درمانی نیازمندان دارد.

انتهای پیام
captcha