جمشید خانی، مدیر مؤسسه قرآنی بقیةالله خدابنده در گفتوگو با ایکنا، اظهار کرد: در حال حاضر کلاس حضوری نداریم و تمامی برنامهها بهصورت مجازی برگزار میشوند. آموزش کودکان در مهد قرآن مؤسسه بهصورت مجازی انجام میشود و بر حفظ سورههای کوچک و موضوعی متمرکز شدهایم.
وی افزود: در گذشته، پیشدبستانی قرآنی داشتیم که آن را نیز بهصورت مجازی برگزار میکنیم، وضعیت حال حاضر مثل دوره حضوری نیست و در حد توانمان پیشدبستانی قرآنی را نیز بهصورت مجازی پیش میبریم.
خانی گفت: در حال حاضر حدود 37 قرآنآموز داریم. جلسات قرآنیمان را که برای بزرگسالان است، همچنان بهصورت حضوری برگزار میکنیم، چون محل اجتماعات بزرگی داریم و سهشنبه شبها بعد از دعای توسل، قرائت قرآن را شروع میکنیم و در عرض یک ساعت به پایان میرسانیم، قبلاً جلسات 2 ساعت طول میکشید، چون آموزش و قرائت همراه هم بود؛ اما در حال حاضر فقط قرائت برقرار است.
مدیر مؤسسه قرآنی بقیةالله خدابنده بزرگترین چالش این روزهای مؤسسه را تأمین اجارهبها دانست و اظهار کرد: حتی یک ریال شهریه دریافت نمیکنیم و مشکل پرداخت اجارهبها را داریم و هیچ کجا نیز به ما کمک نمیکنند. چند بار به اداره اوقاف استان و شهرستان رفتهایم، اداره اوقاف شهرستان اسامی مربیان را خواست تا به آنها کمکی شود و نفری 200 هزار تومان برای آنها کمک کردند، اما برای خود مؤسسه هیچ کمکی نشده است.
وی عنوان کرد: اوقاف ساختمانی را دارد که به برخی از مشاغل مردمی برای تولید ماسک و چیزهایی از این قبیل داده شده است. میخواستند یک اتاق را نیز به ما بدهند؛ اما مؤسسه قرآنی در میان مشاغل، محلی از اعراب ندارد. متأسفانه هیچ اداره و نهادی به مؤسسات قرآنی کمک نمیکند و برای پرداخت اجارهبها دچار مشکل هستیم. سال گذشته برای کرونا در اداره تعاون فرمی پر کردیم، اما هیچ خبری نشد، حداقل وضعیت وامی که درخواست کردهایم را تعیین تکلیف کنند.
وی گفت: بزرگترین چالش ما اجارهبهاست. اکنون نمیدانیم باید مؤسسه را تعطیل کنیم و اگر نه چگونه آن را برپا نگاه داریم. اکنون از حقوق معلمی خود هزینههای مؤسسه را پرداخت میکنم. پیش از شیوع کرونا، امورات موسسه از طریق شهریه میگذشت، اما الان مکانپذیر نیست.
انتهای پیام