کد خبر: 3934527
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۷

برگزاری مرحله شفاهی آزمون اعطای مدرک به حفاظ در اراک و ساوه

دومین مرحله از پانزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن در دو شهر اراک و ساوه در حال برگزاری است.

برگزاری مرحله شفاهی آزمون اعطای مدرک به حفاظ در اراک و ساوه

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، دومین مرحله از پانزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن از صبح امروز، 21 آبان با حضور 58 نفر از بانوان و آقایان حافظ در اداره کل تبلیغات اسلامی استان و 12 حافظ در ساوه آغاز شد.

حجت‌الاسلام نعمت‌الله سرلکیان، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، با اعلام خبر برگزاری مرحله شفاهی پانزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ، اظهار کرد: این مرحله از آزمون در دو شهرستان اراک و ساوه برگزار می‌شود که خانم‌ها جفرسته و ادیب‌زاده و آقایان سعیدی و صفری ارزیابی شهرستان ساوه و خانم‌ها میرزایی و فتحی و آقایان مسعود اکبری و حمید احمدی ارزیابی شهرستان اراک را برعهده دارند.

وی ادامه داد: جهت رفاه حال شرکت‌کنندگان، رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و پرهیز از تجمع، حضور در آزمون زمان‌بندی شده است. حافظانی که در این دوره موفق به کسب امتیاز لازم شوند موفق به کسب مدرک از سوی دارالقرآن الکریم کشور می‌شوند.

انتهای پیام
captcha