کد خبر: 3936270
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۲

واکنش نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان به تخریب خانه بانوی بندرعباسی

واکنش نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان به تخریب خانه بانوی بندرعباسی نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان در واکنش به تخریب خانه یک بانوی سرپرست خانوار در بندرعباس با صدور پیامی ضمن تأکید بر رسیدگی فوری به مشکل این خانواده و نظایر آن در استان، تأکید کرد: علاج واقعه را قبل از وقوع باید کرد.

واکنش نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان به تخریب منزل بانوی بندرعباسیبه گزارش ایکنا از هرمزگان، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان، در واکنش به تخریب منزل یک بانوی سرپرست خانوار در بندرعباس با صدور پیامی با این خانواده ابراز همدردی کرد.

در متن این پیام آمده است:

«بسم‌الله الرحمن الرحیم

عقلا می‌گویند: پیشگیری بهتر از درمان است و علاج واقعه را قبل از وقوع باید کرد. در حادثه غم‌انگیزی که در تخریب آلونک یک خانم سرپرست خانواده در استان هرمزگان اتفاق افتاد و انعکاس آن در فضای مجازی منجر به سوءاستفاده معاندین در رسانه‌های بیگانه شد، موجبات تألم و تأثر این‌جانب و مردم شریف گردید.

این حادثه باید زنگ خطر و هشداری برای مسئولانن در نحوه مواجهه با چنین پدیده‌هایی باشد. نوع برخورد و تدبیر مدبرانه در مدیریت این حوادث بر فرض که اقداماتی غیرقانونی هم صورت گرفته باشد امری است که با عقل و خرد منطبق است. این‌جانب ضمن تأکید بر قانون مداری و اظهار همدردی با این خانواده بر رسیدگی فوری به مشکل آنان و نظایر آن در استان توصیه می‌کنم و با خاطیان احتمالی وفق مقررات برخورد شود تا شاهد چنین حوادثی در استان نباشیم».

یادآور می‌شود؛ روز گذشته، 29 آبان ماه، تخریب منزل یک بانوی بندرعباسی و التماس‌هایش در ممانعت از این اقدام کارکنان شهرداری بندرعباس و بعد هم خودسوزی این مادر، فضای مجازی استان را تحت تأثیر قرار داد.

انتهای پیام
captcha