کد خبر: 3939504
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۷

بسته‌های معیشتی از سوی هلال احمر کهگیلویه‌وبویراحمد توزیع شد

2100 بسته معیشتی در سومین مرحله رزمایش کمک‌های مؤمنانه هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد بین نیازمندان توزیع شد.

بسته‌های معیشتی ازسوی هلال احمر کهگیلویه‌وبویراحمد توزیع شد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، حسین کلانتری، استاندار کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 16 آذرماه در حاشیه سومین مرحله رزمایش کمک‌های مؤمنانه جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و آسیب جدی به برخی مشاغل و حرفه‌ها، مؤظف هستیم که در حد توان به فکر معیشت نیازمندان و آسیب دیدگان باشیم.

وی افزود: محاسبه دقیق و شناسایی افراد نیازمند و حفظ حرمت و شأن خانواده‌هایی که این بسته‌ها را دریافت می‌کنند از اولویت های مهم و اساسی بوده و تلاش شود این بسته‌های معیشتی در همه نقاط و جای جای استان به ویژه مناطق محروم و کمتر برخوردار توزیع شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: تاکنون رزمایش‌های متعدد کمک‌های مؤمنانه از سوی نهادها و دستگاه‌های مختلف از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، کمیته امداد، بهزیستی و سایر نهادها برگزار شد و کمک‌های خوبی در نقاط محروم استان در بین نیازمندان توزیع شده است.

کلانتری بیان کرد: در این رزمایش به همت جمعیت هلال احمر تعداد 2100 بسته معیشتی، متشکل از 7 قلم کالای ضروری مورد نیاز خانواده‌های نیازمند به ارزش تقریبی هر بسته 4 میلیون ریال آماده شده که به سرعت به شهرستان‌ها انتقال داده شده تا در مناطق روستایی و محروم توزیع شود.

وی ابراز کرد: باید به گونه‌ای عمل کنیم که هیچ فرد نیازمندی ضرورت نداشته باشد که به مرکزی مراجعه کرده و باعث تجمع شود، باید با برنامه ریزی همه این بسته‌ها با کمال حفظ احترام و حرمت خانواده‌ها تقدیم آنان شود.

استاندار کهگیلویه و‌بویراحمد با بیان اینکه جمعیت هلال احمر استان در اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های ذاتی تاکنون به خوبی عمل کرده و باید از تمام داوطلبان و امدادگران و‌ مدیران آن تقدیر کرد.

کلانتری ادامه داد: از همه خیرین و کسانی که توان مالی دارند دعوت می‌کنم تا در این خدمات و رزمایش‌های خداپسندانه شرکت کنند و با کمک به نیازمندان گامی مؤثر برای رضای پروردگار بردارند.
همچنین، امان‌الله جهان‌بین، مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: تاکنون تعداد 5 هزار و 600 بسته حمایتی و معیشتی تحت عنوان رزمایش کمک‌های مؤمنانه و در سه مرحله و در راستای تحقق شعار (هلال احمر حلقه اتصال توان توانمندان به نیاز نیازمندان ) تأمین شده است.

انتهای پیام
captcha