کد خبر: 3940219
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۶
امروز انجام می‌شود؛

اجرای نمایندگان چهارمحال‌وبختیاری در مسابقات سراسری قرآن

اجرای نمایندگان چهارمحال‌وبختیاری در مسابقات سراسری قرآن امروز در ششمین روز از پخش و داوری چهل‌وسومین دوره مسابقات سراسری قرآن، اجرای سه نماینده در رشته‌های قرائت تحقیق، ترتیل و دعاخوانی از چهارمحال‌وبختیاری پخش و داوری می‌شود.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، امروز، 20 آذر، در ششمین روز از پخش و داوری چهل‌وسومین دوره مسابقات سراسری قرآن، اجرای سه نماینده در رشته‌های قرائت تحقیق، ترتیل و دعاخوانی از چهارمحال‌وبختیاری پخش و داوری می‌شود.


بر این اساس، امروز از ساعت ۱۳ تا ۱۷، آثار ضبط شده سجاد براتی در رشته دعاخوانی، مهدی خدیوی در رشته قرائت تحقیق و رسول شاهسون در رشته قرائت ترتیل از شبکه قرآن و معارف سیما پخش و با حضور داوران به‌صورت زنده داوری خواهد شد؛ ضمن اینکه عصر روز گذشته اجرای محمدرضا معتمدی، نماینده استان در رشته اذان مسابقات سراسری قرآن کریم در فضاى مجازى پخش و داوری شد.

یادآوری می‌شود پیش از این‌، افشین سلیمی‌وردنجانی، نماینده استان در رشته تفسیر عمومی در این دوره از مسابقات توانسته بود رتبه اول کشور را در گروه آقایان کسب کند.

انتهای پیام
captcha