نفرات برتر مرحله کشوری چهلوسومین دوره مسابقات سراسری قرآن در گیلان معرفی شدند. 
محمدمهدی قربانیان، رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان گیلان در گفت وگو با ایکنا از گیلان، از اعلام نتایج مرحله کشوری مسابقات سراسری قرآن خبر داد و اظهار کرد: به دنبال پایان یافتن داوری بخش آقایان که به صورت زنده از شبکه قرآن سیما پخش شد، رضا جانیپور از لاهیجان رتبه اول بخش حفظ 20 جزء و همچنین امیدرضا رحیمی از رشت رتبه چهارم بخش حفظ کل این دوره از مسابقات سراسری قرآن را کسب کردهاند.
وی افزود: پیش از این در بخش بانوان نیز هاجر خورشیدی از بندرانزلی رتبه دوم رشته دعاخوانی، مژگان نجفی از آستانه اشرفیه رتبه سوم مسابقات تفسیر را کسب کرده بودند.
قربانیان اضافه کرد: حسین رفیعپور از استان تهران موفق به کسب رتبه سوم مسابقات ترتیل شد و همچنین فاطمه پیوسته رودسری از استان قم رتبه اول بخش دعاخوانی را کسب کرد، از دیگر گیلانیان شرکتکننده در مرحله کشوری چهلوسومین دوره مسابقات سراسری قرآن بودند که حائز مقام شدند.
انتهای پیام