کد خبر: 3941879
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۵

برگزاری پویش «سپاس میلیونی» از پرستاران در مازندران

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران از برگزاری پویش «سپاس میلیونی» از پرستاران و کادر درمان در آستانه ولادت حضرت زینب(س) در مازندران خبر داد.

برگزاری پویش «سپاس میلیونی» از پرستاران در مازندرانبه گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی مازندران، ناصر شکریان‌امیری، مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران، ضمن تبریک فرا رسیدن ایام ولادت حضرت زینب‌(س) و روز پرستار و با اشاره به فرا رسیدن شب یلدا اظهار کرد: برگزاری پویش «سپاس میلیونی» در راستای تقدیر و تجلیل از مجاهدت‌های کادر پزشکی و پرستاران در کشور و تمامی شهر‌های مازندران در ایام ولادت حضرت زینب(س) برنامه‌ریزی شده است.

وی با اشاره به فرا رسیدن نخستین سالگرد شهادت سردار سرافراز و نامی جبهه مقاومت و ایران اسلامی شهید سپهبد قاسم سلیمانی، افزود: به تعبیر رهبری، شهید سلیمانی چهره بین‌المللی مقاومت در جهان است و باید راه و سیره این شهید والامقام بین خانواده‌ها و جوامع اسلامی تبیین شود و وصیت‌خوانی این شهید عزیز در شب یلدا در خانواده‌ها مورد توقع است.

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی‌های بسیار برجسته و شاخص این شهید والامقام اشاره و تصریح کرد: شهید سلیمانی پرورش‌یافته مکتب اهل بیت(ع) امام راحل و رهبری معظم انقلاب بود و در تمامی سال‌های عمر با برکت خود بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در راستای تعالی آرمان‌های انقلاب اسلامی و ترویج گفتمان انقلاب اسلامی در تمامی جبهه‌های مقاومت حضور داشت و به تعبیر مقام معظم رهبری شهادت مزد همه سال‌های مجاهدت او بود.

شکریان امیری با اشاره به ایستادگی و مقاومت این شهید در تمامی سال‌های عمر با برکتشان بر مبانی و اصول و ارزش‌های اسلامی و انقلابی، اظهار کرد: اخلاص، ایمان، شجاعت و ولایتمداری این شهید والامقام، الگویی برای همه نسل‌های آینده بوده و تدوام این موفقیت‌ها در کشور اطاعت محض از فرامین رهبری معظم انقلاب است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در پایان با اشاره به فرا رسیدن ایام ولادت پرستار دشت نینوا حضرت زینب کبری(س)، تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی در راستای تقدیر و تجلیل از مجاهدت‌های کادر درمان و پزشکی و پرستاران در روز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار اقدام به برگزاری پویش سپاس میلیونی مردم قدردان ایران از این قشر زحمت‌کش و خدوم کرده است که هموطنان عزیز و مردم فهیم و ولایتمدار مازندران پیام‌های تشکر خود را به سامانه (۳۰۰۰۱۱۷۱) پیامک کنند و در پایان این پویش به ۴۰ نفر از شرکت‌کنندگان جایزه نفیس اهدا خواهد شد.

انتهای پیام
captcha