کد خبر: 3942953
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۹

اجرای طرح «یاریگران زندگی» در مدارس کردستان

اجرای طرح «یاریگران زندگی» در مدارس کردستان دبیر کمیته فرهنگی پیشگیری از اعتیاد استان کردستان از اجرای طرح «یاریگران زندگی» به مدت دو سال در سطح استان خبر داد.

به گزارش ایکنا از کردستان، سلیم کریمی، دبیر کمیته فرهنگی ـ پیشگیری شورای مبارزه با مواد مخدر استان کردستان در نشست بررسی تفاهمنامه عملکرد هزینه طرح‌های سال جاری که امروز، سوم دی‌ در جهاددانشگاهی کردستان برگزار شد، اظهار کرد: این نشست در راستای نظارت قبل از اجرای طرح‌ها، تحلیل تفاهم‌نامه عملکرد هزینه برنامه‌های اجرایی سال جاری و نوشتن برنامه عملیاتی دستگاه‌های اجرایی در این زمینه برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه طرح یاریگران زندگی در راستای کاهش اعتیاد بین جوانان در استان کردستان اجرا می‌شود، افزود: هدف اصلی از اجرای این طرح اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر بوده است چراکه تا زمانیکه اجتماع تصمیم به مقابله با اعتیاد نگیرد، اقدامات دولتی در زمینه پیشگیری از اعتیاد نمی‌تواند جوابگو باشد.

دبیر کمیته فرهنگی ـ پیشگیری شورای مبارزه با مواد مخدر استان کردستان بیان کرد: این طرح موجب فراهم شدن جذب حمایت‌های مردمی استان شده وجذب حمایت‌های مردمی گامی اساسی و مؤثر در پیشگیری از اعتیاد است که می‌تواند خانواده‌ها را از آسیب‌های این بلای خانمانسوز دور نگه دارد.

وی به مشارکت 31 دستگاه اجرایی استان کردستان در طرح یاریگران زندگی اشاره و بیان کرد: طرح یاریگران زندگی در راستای استفاده از پتانسیل‌ها و توانمندی‌های دستگاه‌های اجرایی استان کردستان در پیشگیری از اعتیاد اجرا شده است.

کریمی از اجرای طرح «یاریگران زندگی» به مدت دوسال در سطح استان کردستان خبر داد و گفت: این طرح امسال در سطح تمام مدارس استان کردستان به منظور آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی از آثار مصرف اجرایی شده است.

وی افزود: سال گذشته در 20 درصد از مدارس کردستان کانون یاریگران و 60 درصد طرح یاریگران زندگی اجرا شد که امسال با توجه به بهره‌مندی از فضای مجازی و بستر شبکه شاد این طرح در سطح تمام مدارس استان کردستان اجرا می‌شود.

دبیر کمیته فرهنگی ـ پیشگیری شورای مبارزه با مواد مخدر استان کردستان از فعال شدن خط ملی اعتیاد در سازمان بهزیستی خبر داد و یادآور شد: خط ملی اعتیاد به شماره 09628 برای پاسخگویی و مشاوره در مورد درمان و پیشگیری از اعتیاد فعال شده است که مخاطبان از ساعت هشت صبح تا هشت شب می‌توانند پاسخ سؤالات خود را از کارشناسان بهزیستی دریافت کنند.

انتهای پیام
captcha