
سعید هاشمزاده، رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در گفتوگو با ایکنا، از تدوین پروتکلهای ورود بیماران خارجی به کشور خبر داد و گفت: این پروتکلها تدوین و برای تأیید به ستاد ملی مقابه با کرونا ارسال شده است.
وی افزود: علیرغم این پروتکلها، یک بخشنامه ابتدایی پذیرش بیمار خارجی تهیه و به بیمارستانهای دارای IPD ابلاغ شده است؛ ضمن اینکه نسخهای از آن نیز به وزارت خارجه ارسال شده است.
رئیس اداره گردشگری سلامت ادامه داد: این بخشنامه به مجموعهای از فرآیندها و اقداماتی میپردازد که بیمارستانها برای ورود و پذیرش بیمار خارجی در نظر گرفتهاند. این بیمارستانها موظف شدهاند تا در مرحله اول تمهیدات خود برای عدم گسترش کووید ۱۹ در بیمارستان و غربالگری بیماران کووید ۱۹ را تشریح کنند. در مرحله دوم به رفع ضعفهای خود در این حوزه بپردازند.
وی بیان کرد: تا اینجای کار بیمارستانهای دارای مجوز برای پذیرش بیمار خارجی همه اقدامات را حداقل بر روی کاغذ به شکل صحیح کنار هم چیدهاند. در واقعیت نیز دیگر بیمارستانها مرکز پخش کووید 19 نیستند و پخش بیماری کرونا در دیگر اماکن صورت میگیرد، بر همین اساس به نظر میرسد این بیمارستانها آمادگی پذیرش بیمار خارجی را داشته باشند.
هاشمزاده یادآور شد: در عمده کشورهایی که صنعت گردشگری سلامت دارند پروتکلهایی را طراحی کردهاند تا ورود و خروج این گردشگران براساس این پروتکلها باشد و همانگونه که گفته شد ما پروتکلها را تدوین کردهایم. یکسری اقدامات حمایتی نیز برای مراکز درمانی و شرکتهای تسهیلگر در نظر گرفته شده است و امیدواریم با کنترل یا از بین رفتن کرونا به وضعیت سابق بازگردیم.
به گزارش ایکنا، همزمان با اعلام رسمی شیوع بیماری کرونا در کشور، صنعت گردشگری خارجی به حالت تعلیق درآمد و یکی از بخشهایی بود که بیشترین خسارت اقتصادی را متحمل شد؛ در این میان گردشگری سلامت نیز از این خسارتها به دور نماند و حدود نیمی از درآمدهای خود در سال ۹۸ را در بخش بستری از دست داد.
انتهای پیام