کد خبر: 3943691
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۷

برگزاری مسابقه کتابخوانی «ریحانه النبی» در کتابخانه علامه طباطبایی (ره)

کتابخانه علامه طباطبایی (ره) فرهنگسرای کار و تعاون به مناسبت فرارسیدن شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) و ایام فاطمیه مسابقه کتابخوانی «ریحانه النبی» را از روز دوشنبه 8 دی برگزار می‌کند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای کار و تعاون، این برنامه با هدف گسترش و تعمیق شناخت شهروندان از الگو‌های دینی در قالب مسابقه کتابخوانی از زندگی و شخصیت آن بانوی بزرگوار برگزار می‌شود.

مسابقه کتابخوانی «ریحانه النبی» از محتوای کتاب «فاطمه (س) دختر محمد (ص)» نوشته سید جعفر شهیدی طراحی شده است. شرکت‌کنندگان در این مسابقه می‌توانند برای دسترسی به کتاب و سوالات تا ۲۸ دی جاری به سایت فرهنگسرای کار و تعاون به نشانی kar.farhangsara.ir مراجعه و پاسخنامه‌ها را به آدرس allamehlib@gmail.com ارسال کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن: ۶۶۰۴۶۹۴۶ تماس بگیرند.
انتهای پیام
captcha