
به گزارش ایکنا از سمنان،به نقل از روابط عمومی ثبت احوال استان، عباس قندالی، مدیرکل این اداره امروز 10 دی با اشاره به اینکه روند ولادتها در این استان نزولی است گفت: روند میزان ولادتهای این استان در پنج سال اخیر نزولی بوده است .
وی با اشاره به افزایش سند ازدواج و متعاقب آن افزایش سن فرزندآوری افزود: متوسط سن مادرانی را که برای اولین بار صاحب فرزند میشوند ۲۹.۶۴ سال است.
مدیرکل ثبتاحوال استان از کاهش رویدادهای تولد در استان خبر داد و افزود: از ابتدای فروردین تا آذر ۹۹ براساس آمارهای دریافتی پنج هزار و ۶۷۶ ولادت در استان سمنان ثبت شد که این رقم به نسبت مدت مشابه سال گذشته ۷ درصد کاهش یافته است.
قندالی به دلبستگی مردم استان به نامگذاریهای مذهبی اشاره کرد و افزود: بیشترین فراوانی نام پسران و دختران متولد شده در استان به ترتیب امیرعلی و علی و فاطمه و زهرا است.
مدیرکل ثبت احوال استان افزود: امسال شمار نوزادان پسر از نوزادان دختر بیشتر بوده که در این راستا براساس آمار ، در استان به ازای ۱۰۰ دختر ، ۱۰۶ پسر از فروردین تا آذر ۹۹ متولد شد.
به گفته وی؛ روند آمار طلاق در استان طی پنج سال گذشته نزولی شده اما روند میزان وفات در استان رو به افزایش است و میانگین سن فوتشدگان در استان ۷۰.۵۳ سال است.
مدیر کل ثبت احوال استان با تاکید بر اینکه براساس آخرین آمار، محل زندگی ۸۸ درصد زوج ها و ۹۵.۳ درصد زوجه هایی که در استان سند ازدواجشان ثبت شده در سمنان است یادآور شد: از ابتدی فروردین تا آذر ۹۹ براساس آمار ارائه شده ۶۷۴ مورد طلاق در استانسمنان گزارش شده که این رقم به نسبت مدت مشابه سال گذشته ۱.۲ درصد کاهش یافته است.
قندالی میانگین سن فوت شدگان در استان را ۷۰.۵۳ سال دانست و افزود: امسال به ازای ۱۰۰ زن فوت شده در استان ۱۳۳ مرد فوت شده است.
انتهای پیام