معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد مازندران از برگزاری دومین همایش «امواجی ازبهشت» به صورت مجازی در مجتمع فرهنگی تربیتی شهید رجایی فریدونکنار خبر داد.
به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد مازندران، احمد سعادت، معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد مازندران، اظهار کرد: در قالب طرح امواجی از بهشت تاکنون ۶ هزار نفر به نیابت از سردار دلها شهید سلیمانی، حمایت مادی و معنوی ایتام و فرزندان طرح محسنین را به عهده گرفتند.
وی با بیان اینکه از اهداف اجرای «طرح امواجی از بهشت» استفاده بهینه از ظرفیت خیرین، ترویج فرهنگ انفاق، ایثارو شهادت است، افزود: یکی از خیران استان نیز به نیابت از ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید مازندران حمایت مادی و معنوی ایتام رابه عهده گرفت.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد مازندران در مورد مشارکت مردم نیکوکار استان در طرح امواجی از بهشت تصریح کرد: هم استانیهای نیک اندیش میتوانند از طریق ثبت نام در سایت ekram.emdad.ir و یا ارسال عدد ۱ به شماره ۰۹۱۱۹۵۴۹۹۳۰ و یا با ارسال کد ۰۱۱ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳ به «طرح امواجی از بهشت» بپیوندند.
سعادتی گفت: اولین همایش «امواجی از بهشت» 11 دی سال گذشته در سالروز تولد و شهادت شهید علمدار با حضور مسئولان کشوری و استانی و خانواده شهدا و خیران در مجتمع فرهنگی تربیتی شهید رجایی فریدونکنار برگزار شد.
انتهای پیام