کد خبر: 3946409
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۳

نابودی آمریکا مشیت الهی است

امام جمعه ارومیه گفت: آمریکا رو به زوال بوده و علاوه بر اقتصاد، وضعیت حقوق بشر، ارزش‌های آنها نیز در حال نابوی است و این خواست خداوند بوده که آمریکا نیز همانند شوروی از هم پاشیده شود چرا که این سرنوشت تمام مجرمان جهان است.

ارسالی| نابودی آمریکا مشیت الهی استبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی،حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی، ۱۹ دی در خطبه‌های نماز جمعه ارومیه، با اشاره به حوادث اخیر رخ داده در آمریکا اظهار کرد: این حوادث نشان داده که دموکراسی مورد ادعای آمریکا در کسری از ثانیه چگونه به چالش کشیده شد.

وی افزود: آمریکا رو به زوال بوده و علاوه بر اقتصاد، وضعیت حقوق بشر، ارزش‌های آنها نیز در حال نابوی است و این خواست خداوند بوده که آمریکا نیز همانند شوروی از هم پاشیده شود چرا که این سرنوشت تمام مجرمان جهان است.

امام جمعه ارومیه با انتقاد از برخی افراد حامی آمریکا در داخل کشور ادامه داد: با وجود نزدیک بودن سقوط آمریکا، تعدادی هنوز هم دنباله‌رو این کشور بوده و فکر می‌کنند رابطه با آمریکا حلال بسیاری از مشکلات خواهد بود.

وی با بیان اینکه بازگشت آمریکا به برجام اهمیتی ندارد، تصریح کرد: آنچه که مهم بوده رفع تحریم‌ها است و این موضوعی هست که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.

حجت‌الاسلام قریشی با اشاره به برخی تحرکات دشمن در منطقه خاطرنشان کرد: امروزه قدرت نظامی ایران به مانند گذشته نیست و با قدرت بازدارندگی که ایران دارد به خوبی می‌تواند پاسخ هر تعارضی را کوبنده داده و دشمنان را پشیمان از کرده خود بکند.

 

انتهای پیام
captcha