کد خبر: 3946870
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۲

مدیر خانه قرآن منطقه ۷ تهران منصوب شد

«منصوره احمدی» به عنوان مدیر خانه قرآن منطقه ۷ تهران منصوب شد.

ارسالی///مدیر خانه قرآن منطقه ۷ تهران منصوب شدبه گزارش ایکنا، منصوره احمدی، کارشناس ارشد مدیریت فرهنگی به عنوان مدیر خانه قرآن منطقه 7 شهر تهران معرفی شد.

وی با سابقه 25 سال حضور در سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری تهران دارد، در پست‌هایی نظیر مدرس قرآن، معاون آفرینش اجرای مدیریت فرهنگی ـ هنری منطقه یک(فرهنگسرای ملل) و فعالیت در حوزه فرهنگی مناطق مختلف شهر تهران فعالیت داشته است.

احمدی با اشاره به رویکرد برنامه‌های سال 1400 و ماه‌های پایانی سال، افزود: در سال جدید به دنبال برگزاری برنامه‌های میدانی و حضوری به صورت پررنگ‌تر از امسال هستیم و امیدواریم با ریشه‌کنی ویروس کرونا، شاهد این برگزاری باشیم، اما در غیر این صورت، کلاس‌های حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی و با تعداد حداقلی شرکت‌کنندگان برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: رویکرد فعالیت‌ها در سال آینده با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب و فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ انجام خواهد شد. همچنین طی ایام دهه فجر نیز برنامه‌ها و مسابقات پررنگ‌تری به ویژه در مقطع خردسالان از آغازین روزهای دهه فجر تا 22 بهمن‌ماه خواهیم داشت.

یادآور می‌شود، خانه قرآن منطقه ۷ تهران در انتهای خیابان شهید مطهری، نرسیده به خیابان شریعتی، داخل بوستان شهید آوینی قرار دارد. این مرکز قرآنی پیش از این با مدیریت شیوا مقدم اداره می‌شد.

علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های ۸۸۴۲۴۴۲۲-۸۸۴۱۳۵۱۱ تماس بگیرند.

انتهای پیام
captcha