به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد مازندران، علیمراد نصوری، رئیس کمیته امداد جویبار، گفت: تاکنون ۷۵ دستگاه تبلت و گوشی هوشمند بر اساس نیازسنجی و اولویتبندی انجام شده به دانشآموزان نیازمند تحویل داده شده است.
وی افزود: با توجه به شرایط کرونایی یکی از مهمترین نیازهای دانشآموزان تحت حمایت جهت حضور در کلاسهای غیرحضوری داشتن تبلت یا گوشی هوشمند است.
نصوری تصریح کرد: این نیاز دانشآموزان با توجه به شرایط موجود مورد پیگیری قرار گرفت که تا کنون با کمک خیرین و اعتبار فرهنگی کمیته امداد ۴۵ دستگاه تبلت به صورت بلاعوض و ۳۰ دستگاه تبلت به صورت معوض تهیه و توزیع شده است.
وی افزود: برای کمک به تحصیل دانشآموزان نیازمند از مردم نیکوکار، خیرین، نهادها، سازمانها و شرکتهای تولیدی شهرستان جویبار درخواست همیاری داریم.
یادآور میشود، کمیته امداد جویبار 3 هزار و ۱۶۴ نفر تحت حمایت دارند و همه افراد از خدمات این نهاد بهرهمند هستند.
انتهای پیام