کد خبر: 3950679
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۹
با موضوع «با خانواده بخوانیم»

مسابقه کتابخوانی نشر مدرسه برگزار می‌شود

سومین مسابقه کتابخوانی انتشارات مدرسه به مناسبت فرا رسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با محور «با خانواده بخوانیم» برگزار می‌شود.

«با خانواده بخوانیم» محور مسابقه کتابخوانی نشر مدرسه شدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی انتشارات مدرسه؛ در سلسله مسابقات کتابخوانی، این بار انتشارات مدرسه بر مبنای محتوای دو کتاب «جادوی دژ» و «تلنگر» برای گروه سنی نوجوان و بزرگسال مسابقه برگزار می‌کند و برای برگزیدگان جایزه نقدی درنظر گرفته است.

«جادوی دژ» نوشته جعفر توزنده‌جانی، روایت داستانی از زندگی میرمهنا بوده و داستان دزد دریایی معروف در زمان کریم خان زند است که وارد مبارزه با هلندی‌ها شد. کتاب «تلنگر» نوشته حمید گروگان نیز نگاهی به سبک‌های جاری زندگی در جامعه دارد.

علاقه‌مندان به شرکت در مسابقه می‌توانند نسخه کاغذی کتاب «جادوی دژ» و «تلنگر» را به همراه کد شرکت در مسابقه از فروشگاه‌های انتشارات مدرسه و همچنین فروشگاه مجازی آن به آدرس enmabazar.ir تهیه کنند.

علاوه بر این نسخه الکترونیک و صوتی این کتاب‌ها در اپلیکیشن بوفه و فیدیبو موجود است. زمان مسابقه ۱۲ بهمن تا ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ است. همچنین با پایان مسابقه، در روز ۲۱ اسفند سال جاری همزمان با روز مبعث رسول اکرم(ص) برگزیدگان انتخاب و جوایز نفیسی براساس کسب امتیاز و به قید قرعه به آن‌ها اهدا می‌شود.

یادآور می‌شود؛ برگزاری مسابقات کتابخوانی به عنوان یک راهبرد ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در انتشارات مدرسه بوده و پیشتر مسابقه‌ای بر اساس کتاب «ماه در آب» به مناسبت سوگواری سالار شهیدان و مسابقه‌ای دیگر بر اساس محتوای کتاب «امام خمینی(ره)» به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شده است.

انتهای پیام
captcha