کد خبر: 3951844
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۲
با همت قرارگاه جهادی شهید زارعی صورت می‌گیرد؛

اجرای پویش «شیرینی لبخند» برای نیازمندان

مسئول جذب و پشتیبانی قرارگاه جهادی شهید زارعی گفت: این قرارگاه همزمان با فرارسیدن ایام میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و میلاد امام علی(ع) پویش «شیرینی لبخند» را با هدف تهیه شیرینی شب عید محرومان و نیازمندان آغاز کرده است.

پویش «شیرینی لبخند» را با هد شب عید محرومین و نیازمندانبه گزارش ایکنا، به نقل از قرارگاه جهادی شهید زارعی در خراسان‌جنوبی، محمد کاری، مسئول جذب و پشتیبانی قرارگاه جهادی شهید زارعی، امروز، 15 بهمن‌ماه در سخنانی اظهار کرد: این روزها که در آستانه اعیاد و ایام مبارکی همچون میلاد مبارک حضرت فاطمه زهرا(س) و امام علی(ع) بوده و به نوروز ۱۴۰۰ نیز نزدیک‌ می‌شویم، مردم در تکاپوی روزهایی شادتر و بهتر برای خود و خانواده‌شان هستند، اما در مقابل هستند کسانی که در شرایط اقتصادی این روزها چشمانشان به نگاه مهربان خیرین و مردم نیکوکار خیره شده است.

وی افزود: گرچه دستگاه‌ها و نهادهای بسیاری که بنا به وظیفه شرعی و قانونی خود حامی نیازمندان بوده و آنان را تحت حمایت قرار داده‌ و لبخند شادی را بر لبان آن‌ها می‌نشانند، اما در شرایط فعلی گروه‌های جهادی و مردمی بسیاری با کمک‌های مؤمنانه خود به کمک این نهادها و کاستن از بار رنج محرومان پرداخته‌اند.

مسئول جذب و پشتیبانی قرارگاه جهادی شهید زارعی بیان کرد: قرارگاه جهادی «شهید زارعی» مسجد امام هادی(ع) شهر بیرجند نیز از جمله گروه‌های جهادی فعال در سطح استان است که تاکنون با طرح‌های متفاوت و ابتکاری به نشاندن لبخند شادی بر لبان محرومان کمک شایانی کرده است.

کاری ادامه داد: این قرارگاه همزمان با فرارسیدن ایام میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و همچنین میلاد امام علی(ع) پویش «شیرینی لبخند» را با هدف تهیه شیرینی شب عید محرومان و نیازمندان آغاز کرده است.

وی افزود: تهیه و توزیع ۵۰۰ بسته شیرینی شب عید برای خانواده‌های محروم و نیازمند شهرستان بیرجند شامل یک کیلو شیرینی خانگی، یک بسته شیرینی عسلی و یک کیلو شکلات به ارزش ریالی هر بسته ۸۵ هزار تومان، از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش متفاوت است.

مسئول جذب و پشتیبانی قرارگاه جهادی شهید زارعی با اشاره به آغاز این پویش همزمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی، یادآور شد: توزیع این بسته‌های شیرینی که با هدف رنگین‌تر شدن سفره محرومان و به همت خیرین و مردم نیکوکار بیرجند تهیه خواهد شد، همزمان با میلاد باسعادت امام حسین(ع) و اعیاد شعبانیه انجام خواهد شد‌.

انتهای پیام
captcha