کد خبر: 3953482
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۰

نخبگان، بیانیه گام دوم انقلاب را برای آحاد جامعه تبیین کنند

نخبگان، بیانیه گام دوم انقلاب را برای آحاد جامعه تبیین کنند مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تبیین بیانیه گام دوم انقلاب را یکی از توصیه‌های جدی سازمان تبلیغات اسلامی دانست و گفت: این بیانیه یک سند راهبردی برای همه آحاد جامعه است و بزرگان و نخبگان باید موارد ذکر شده در آن را برای همه اقشار تبیین کنند.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌اکبر انصاری‌راد، مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان، صبح امروز، 23 بهمن‌ماه، در نشست راهبران گام دوم انقلاب اسلامی ویژه هیئت‌های مذهبی، اظهار کرد: تبیین و توجه ویژه به بیانیه گام دوم انقلاب یکی از توصیه‌های جدی سازمان تبلیغات اسلامی است. همه باید نکات کلیدی که در عمق این بیانیه وجود دارد را بازنگری کرده و در گام دوم انقلاب اسلامی باید با یک شتاب مضاعف و انگیزه‌ای جدی‌تر نسبت به گذشته حرکت کنیم.

وی افزود: قله‌هایی وجود دارد که باید در چله دوم انقلاب به آن‌ها دست یابیم و مقام معظم رهبری تمام آنچه پیش روی ماست و رهنمودهایی که نیاز داریم را در این بیانیه به صورت دقیق و ظریف و به‌جا مطرح کرده‌اند. این بیانیه به عنوان یک سند رسمی راهبردی در برابر همه آحاد جامعه قرار دارد و بزرگان و نخبگان باید موارد ذکر شده در آن را به اقتضای حال مخاطبان تبیین کنند و نظرات و پیشنهادات جامعه هدف را نیز بگیرند تا بتوانیم بستری برای انجام فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و دینی که باید در میدان صورت بگیرد، فراهم کنیم.

داشتن بهترین امکانات به تعامل با آمریکای استعمارگر نمی‌ارزد

حجت‌الاسلام عطاالله ميرزاده، استاد حوزه و دانشگاه، نیز در این نشست، عنوان کرد: یکی از برنامه‌هایی که در بیانیه گام دوم انقلاب به آن تأکید شده، ایستادگی روزافزون در برابر قلدران، زورگویان و مستکبران جهان است. خداوند در آیه 5 سوره مبارکه ابراهیم می‌فرماید: «وَلَقَدْ أَرْسَلْنَا مُوسَىٰ بِآيَاتِنَا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ ۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ؛ ما موسی را با آیات خود فرستادیم که قومت را از ظلمات به نور بیرون آور و ایام‌الله را به آنان یادآوری کن و در این، نشانه‌هایی برای هر صبر کننده شکرگزار است».

وی ادامه داد: سؤالی که ممکن است پیش آید این است که آیا نمی‌شود در عالم با تعامل با قدرت‌ها کنار بیاییم و آیا حتماً باید ایستادگی کنیم؟ و سؤالات بسیار دیگری که ممکن است جوانان از ما بپرسند که قبل از انقلاب چه مسائلی بوده که امروز ما به جای تعامل ظاهری در برابر استعمار آمریکایی می‌ایستیم و از ارزش‌های خود دفاع می‌کنیم.

این استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: حضرت موسی باید بنی‌اسرائیل را از ظلمت زیر یوغ فرعون بودن در می‌آورد و به سمت نور الهی هدایت می‌کرد یعنی نمی‌شود نماز خواند و عبادت کرد و با فرعون نیز کنار آمد. امکان جمع عبادت خدا و دست دادن به دشمنان خدا نیست. از روزی که خداوند آسمان‌ها و زمین را خلق کرده، همه روزها، روزهای خدا هستند اما این آیه صراحتاً اعلام می‌کند که برخی روزها منتسب به خداوند منان و ایام‌الله هستند. انقلاب ما انفجار نور بود و روزهایی که ما از زیر یوغ استعمار آمریکا در آمدیم روزهای خداست و ازاین‌روست که دهه فجر را ایام‌الله می‌نامیم.

میرزاده در پایان خاطرنشان کرد: اگر ما قبل از انقلاب در تمام رفاهیات بودیم نیز به این نمی‌ارزید که مستشارهای آمریکایی به خاک و ناموس ما تجاوز می‌کردند. امروز نیز از این قاعده مستثنا نبوده و اگر در سایه‌سار ارتباط ظاهری با آمریکا بهترین امکانات را داشته باشیم هم به زیر یوغ استعمار آمریکا رفتن و دست دادن با دشمن خدا نمی‌ارزد.

معجزه شهدای انقلاب و دفاع مقدس، کمتر از شهدای کربلا نیست

عطا ناوکی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هرمزگان نیز در این نشست، ضمن گرامیداشت یاد شهدایی که در شکل‌گیری، تثبیت و پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشتند، بیان کرد: تنها اداره‌ای که بیشترین دیدار از خانواده شهدا را حتی بیشتر از بنیاد شهید به عمل آورده، اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان بوده که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی افزود: شهدا به تأسی از آقا امام حسین(ع) پا را در میدان نبرد حق علیه باطل گذاشتند و معجزه‌ای که امروز شهدای ما دارند از قبور مطهر و منور آنان گرفته تا نفس گرم و دعای خیر بازماندگانشان، کمتر از شهدای کربلا نیست. شهدای کربلا در کنار و حضور معصوم آن حماسه‌ها و رشادت‌ها را آفریدند اما برخی از شهدای ما حتی تصاویر حضرت امام(ره) را ندیده بودند و صرفاً با اعتقاد قلبی که داشتند این راه را انتخاب کردند.

وی افزود: امروز اگر خود را مدیون خانواده شهدا بدانیم و دردهایمان را در کنار قبور شهدا بیان کرده و از خانواده‌های آنان استمداد دعا و کمک کنیم، یقیناً شهدا به کمک ما خواهند آمد. امیدوارم خداوند به ما توفیق دهد تا قدرشناس نعمت ولایت، نظام جمهوری اسلامی و حضور شهدا و خانواده‌های شهدا در نظام باشیم.

یادآور می‌شود؛ در پایان این نشست از تعدادی از خانواده‌های شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جبهه مقاومت تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام
captcha