کد خبر: 3954337
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۲

بیان مصادیق حق‌الناس در «گفتم، گفت» + صوت

برنامه «گفتم، گفت» با محوریت بیان مصادیق حق‌الناس در امور روزمره مردم از رادیو قرآن پخش می‌شود.

به گزارش ایکنا، «گفتم، گفت» عنوان برنامه کوتاه شبکه رادیویی قرآن است که به بیان مصادیق حق‌الناس در امور روزمره مردم می‌پردازد. اشاره به احادیث و روایات درباره حق‌الناس، بیان مصادیقی از رعایت کردن یا نکردن حق‌الناس در امور روزمره از زبان کارشناس و پخش فرازهایی از تلاوت آیات متناسب با محتوای ارائه‌شده در برنامه از جمله بخش‌های آن است.

این برنامه با هدف گسترش رفتار اخلاقی، دینی و انسانی در جامعه، کاهش تنازع از طریق افزایش اطلاعات درباره مصادیق ظلم به همنوع، حرکت در مسیر تحقق جامعه قرآنی و ترویج سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی تولید شده است.

در برنامه اخیر گفتم، گفت با کارشناسی حجت‌الاسلام علی صادقی به غیبت به عنوان یکی از مصادیق حق‌الناس اشاره شد. بنابر گفته وی «یکی از موارد آزار و اذیت که ظلم بزرگی است و پیامدها و عواقب زیادی در دنیا و آخرت دارد، مسئله غیبت است. چنانکه در آیه 12 سوره حجرات آمده است: «یَاأَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اجْتَنِبُواْ کَثِیراً مِّنَ الظَّنِ‏ّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِ‏ّ إِثْمٌ وَلَا تَجَسَّسُواْ وَ لا يَغْتَبْ بَعْضُكُمْ بَعْضاً أَ يُحِبُّ أَحَدُكُمْ أَنْ يَأْكُلَ لَحْمَ أَخيهِ مَيْتاً فَكَرِهْتُمُوهُ.» شما نباید غیبت کنید؟ آیا یکی از شما دوست دارد که گوشت برادر مرده‌اش را، که از دنیا رفته است، بخورد؟ باطن و واقعیت غیبت، خوردن گوشت مرده فرد غیبت‌شونده است. غیبت یعنی اینکه حرفی را پشت فردی بگویید که از شنیدن آن ناراحت شود و حتی گاهی با زبان چیزی گفته نمی‌شود، بلکه با اشاره دست و چشم و ابرو، نقص فرد را بیان می‌کنیم.»

این برنامه به تهیه‌کنندگی نرگس فتحی از موج اف‌ام ردیف ۱۰۰ پخش می‌شود.

کد
انتهای پیام
captcha