کد خبر: 3955462
تاریخ انتشار : ۰۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۳

اهدای اعضای بدن بیمار مرگ مغزی به بیماران نیازمند

مسئول تیم هماهنگ کننده پیوند اعضاء دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: اعضای بدن چهاردهمین بیمار مرگ مغزی در کهگیلویه و بویراحمد به بیماران نیازمند اهداء شد.

ارسالی//// اهدای اعضای بدن بیمار مرگ مغزی به بیماران نیازمند

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، سینا سعیدی، مسئول تیم هماهنگ کننده پیوند اعضاء دانشگاه علوم پزشکی یاسوج روز گذشته، سوم اسفندماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مرحوم سید علی عابدفر، ۳۷ ساله از سادات امام زاده میرسالار که ۲۹ بهمن ماه در منطقه فیلگاه کهگیلویه در یک سانحه رانندگی دچار ضربه مغزی و به دنبال آن مرگ مغزی و در بیمارستان امام خمینی دهدشت بستری شد.

وی افزود: با رضایت خانواده با همکاری تیم پیوند اعضاء بیمارستان فوق تخصصی ابوعلی سینا شیراز، از بدن این بیمار مرگ مغزی دو کلیه و کبد جدا و برای پیوند به بیماران به بیمارستان ابوعلی سینای شیراز انتقال داده شد.

مسئول تیم هماهنگ کننده پیوند اعضاء دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اضافه کرد: این چهاردهمین مورد اهدای عضو بیماران مرگ مغزی کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری است که به بیماران نیازمند اهداء می‌شود.

انتهای پیام
captcha