کد خبر: 3958675
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۷

کارگاه تخصصی آموزش صوت و لحن در کرمانشاه برگزار شد

کارگاه تخصصی آموزش صوت و لحن در کرمانشاه برگزار شد کارگاه تخصصی آموزش صوت و لحن با حضور استاد و داور بین‌المللی غلامرضا شاه میوه در کرمانشاه برگزار شد.

ساحل سهیلی، رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه در گفتگو با ایکنا از کرمانشاه از برگزاری کارگاه تخصصی آموزش صوت و لحن در کرمانشاه با حضور استاد و داور بین‌المللی غلامرضا شاه میوه خبر داد و اظهار کرد: این کارگاه تخصصی با موضوع راهکار‌های تقویت و ارتقای صوت و لحن به‌منظور ارتقاء متسابقین و بانوان مربی کرمانشاهی برگزار شد.

وی با اشاره به حمایت این اداره قرآنی از حافظان و قاریان قرآن در استان، افزود: کارگاه‌های آموزشی توسط اداره امور قرآنی اوقاف استان کرمانشاه از ابتدای سال‌جاری تاکنون برگزار شده که تمامی آن‌ها با هدف ارتقای متسابقین قرآنی استان بوده است.

سهیلی تصریح کرد: کارگاه آموزشی یاد شده روز‌های ۱۹ و ۲۰ اسفندماه در محل مجتمع فرهنگی آل‌آقا از ساعت ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ برگزار می‌شود.

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: یکی از برنامه‌های اداره امور قرآنی اوقاف کرمانشاه برگزاری کارگاه‌های تخصصی با حضور اساتید برجسته کشوری است که امیدواریم در سال آتی نیز برپایی این کارگاه‌ها ادامه یابد.

انتهای پیام
captcha