کد خبر: 3958832
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۶

لزوم تبیین مصادیق روز با آموزه‌های قرآنی

لزوم تبیین مصادیق روز با آموزه‌های قرآنی عضو اتحادیه تشکل‌های انجمن‌های قرآن در گلستان با بیان اینکه آموزه‌های قرآن باید با مصادیق روز تبیین شود، گفت: با وجود پیشرفت‌های مختلف در عرصه‌های مختلف فرهنگی پزشکی و اجتماعی هنوز نتوانستیم راه حلی برای تبیین جدی و به روزرسانی قرآن برای نوجوانان و جوانان داشته باشیم.

ارسالی چهارشنبه//آموزه‌های قرآن باید با مصادیق روز تبیین شودسید مرتضی حسینی واعظ، عضو اتحادیه تشکل‌های انجمن قرآن در گفت‌وگو با ایکنا از گلستان بیان کرد: مبانی قرآن که همان اصول دین است، برای افراد جامعه به صورت جدی و روزآمد تبیین نشده است.

وی با بیان اینکه آموزه‌های قرآن باید با مصادیق روز تبیین شود، بیان کرد: با وجود پیشرفت‌های مختلف در عرصه­‌های مختلف فرهنگی پزشکی و اجتماعی هنوز نتوانستیم راه حلی برای تبیین جدی و به روزرسانی قرآن برای نوجوانان و جوانان داشته باشیم.

حسینی واعظ با بیان اینکه قرآن کتابی جامع و مفصل برای تمامی قرون است، گفت: قرآن حاوی جملات و کلماتی است که باید توسط اهل علم به درستی با نیاز روز جامعه تبیین شود و قابل استفاده برای مردم در سطوح مختلف باشد.

عضو اتحادیه تشکل‌های انجمن قرآن در گلستان به نام‌گذاری روز جهانی قرآن توسط آستان مقدس امام حسین(ع) اشاره کرد و افزود: این موضوع اتفاق خوب و مبارکی است اما نباید صرفاً جنبه تبلیغاتی داشته باشد و عمل به آموزه­‌های قرآن باید سرلوحه کار قرار بگیرد.

وی افزود: بهتر است در روز جهانی قرآن از  پیشکسوتان و فعالان قرآنی که در زمینه‌های مختلف قرآنی زحمت کشیدند تقدیر و تشکر شود چون آنها بودند که زمینه رشد و توسعه و ترویج فرهنگ  قرآنی تلاش کرده و عرصه را برای دیگر فعالان باز کردند.  

حسینی واعظ با تأکید بر اینکه ما موظف هستیم از قرآن مهجوریت‌زدایی کنیم، افزود: اگر آموزه‌های قرآن را براساس مصادیق روز تبیین کنیم در این صورت قطعاً می‌توانیم بسیاری از معضلاتی که  امروز در سطح کشور وجود دارد را برطرف کنیم و این مشکلات امروز همگی به دلیل دوری از قرآن و عمل نکردن به آموزه‌های آن است.

انتهای پیام
captcha