کد خبر: 3959732
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۱

تجلیل از برگزیدگان مسابقه صحیح‌خوانی قرائت نماز شیلات لرستان

از برگزیدگان مسابقه صحیح‌خوانی قرائت نماز اداره‌ کل شیلات لرستان که به همت شورای اقامه نماز این اداره برگزار شده بود، تجلیل شد.

تجلیل از برگزیدگان مسابقه صحیح‌خوانی قرائت نماز شیلات لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام عزت‌الله عبادتی، نماینده ولی‌‌فقیه در اداره‌ کل شیلات لرستان در مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقه صحیح‌خوانی قرائت نماز اداره‌ کل شیلات لرستان که عصر یک‌شنبه، ۲۴ اسفند برگزار شد، اظهار کرد: در آیه ۴۵ سوره عنکبوت با این مضمون «اتْلُ مَا أُوحِيَ إِلَيْكَ مِنَ الْكِتَابِ وَأَقِمِ الصَّلَاةَ إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاء وَالْمُنكَرِ وَلَذِكْرُ اللَّهِ أَكْبَرُ وَاللَّهُ يَعْلَمُ مَا تَصْنَعُونَ» خداوند نماز انسان را از هر گونه آلودگی و زشتی می‌رهاند.

وی افزود: همانگونه که در کارخانه‌ها، برخی مواد را در برخی قالب‌ها می‌اندازند و از این مواد تولیداتی با اشکال مختلف و زیبا بیرون می‌آید، نماز هم کارخانه انسان‌سازی است که می‌تواند باعث زیبایی سیرت و صورت انسان شود.

حجت‌الاسلام عبادتی با اشاره به اینکه نماز مانند یک حصار باعث امنیت انسان می‌شود، ادامه داد: هر کس خود را در حصار نماز قرار دهد از بسیاری از خطاها و آلودگی‌ها محفوظ می‌ماند چراکه نماز عامل بازدارنده از ارتکاب گناه است.

نماینده ولی‌فقیه در شیلات لرستان با تأکید بر ترویج فرهنگ نماز در خانواده‌ها و کارکنان شیلات لرستان در خصوص فواید نماز برای سلامت جسم و روح انسان، گفت: همانطور که انسان با خوردن غذا تقویت می‌شود، تقویت روح انسان با نماز میسر می‌شود.

در ادامه این مراسم، از برگزیدگان مسابقه صحیح‌خوانی قرائت نماز اداره‌ کل شیلات لرستان که به همت شورای اقامه نماز این اداره‌ کل برگزار شده بود، تجلیل شد.

بر اساس این گزارش در این مراسم از محمد میرسالاری، حسن امیدی، زهره ابراهیمی و فاطمه ویسکرمی به عنوان برگزیدگان مسابقه صحیح‌خوانی قرائت نماز با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.

انتهای پیام
captcha