17 هزار مجموعه فرهنگی تحت حمایت بنیاد علوی است
کد خبر: 3959823
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۳
محسن منصوری:

17 هزار مجموعه فرهنگی تحت حمایت بنیاد علوی است

مدیرعامل بنیاد علوی اعلام کرد: امروز 17 هزار مجموعه فرهنگی با تعریف عام تحت حمایت بنیاد علوی هستند و مأموریت این بنیاد تثبیت و حمایت از مجموعه‌های فرهنگی است.

هزار مجموعه فرهنگی تحت حمایت بنیاد علوی هستندبه گزارش ایکنا، همایش هوای‌نو با حضور ۷۰ نفر از کنشگران و فعالان عرصه فرهنگی و اجتماعی و جهادی که به نمایندگی از خانواده بزرگ تشکل‌های فرهنگی در این همایش حضور دارند، از روز گذشته 24 اسفندماه در محل سالن همایش‌های صدا و سیما آغاز به کار کرده است.

محسن منصوری، مدیرعامل بنیاد علوی امروز 25 اسفندماه طی سخنانی در این همایش و در جمع تشکل‌های فرهنگی و تبلیغی سراسر کشور در رابطه با ساختار بنیاد علوی توضیح داد و گفت: بنیاد علوی در بخش اجتماعی بنیاد مستضعفان فعالیت کرد و طبق دستورالعملی که مقام معظم رهبری صادر کردند، مأموریت این بنیاد کمک به گروه‌های مستضعف و حمایت و تقویت گروه‌های جهادی است.

وی در ادامه با بیان این نکته که تشکل‌های فرهنگی و تبلیغی مردم‌نهاد و گروه‌های جهادی بازوان بنیاد علوی به شمارمی‌روند، اظهار کرد: بنیاد علوی در استان‌ها و شهرستان‌های مختلف کارمند ندارد و برای انجام فعالیت‌ها و رفع معضلات از گروه‌های فرهنگی تبلیغی و جهادی محلی بهره می‌برد و برای ایجاد ارتباط وثیق در شهرها و روستاها از شبکه‌های مؤمن انقلابی موجود استفاده خواهیم کرد.

مدیرعامل بنیاد علوی تصریح کرد: در مرحله اول کرونا به جای اینکه مستقیماً وارد میدان شویم، از نیروهای مردمی تبلیغی بهره بردیم و این روش را از سال ۹۹ این روش را اتخاذ کردیم و امروز 17 هزار مجموعه فرهنگی با تعریف عام تحت حمایت بنیاد علوی هستند و مأموریت این بنیاد نیز تثبیت و حمایت از همین مجموعه‌های فرهنگی است زیرا هدف این مجموعه‌ها با هدف ما هم‌خوانی و همپوشانی دارد.

منصوری در رابطه با به رسمیت شناختن تشکل‌های فرهنگی از سوی بنیاد علوی بیان کرد: ما حتماً تشکل‌های شاخص فرهنگی تبلیغی و مردمی و همچنین، تشکل‌های غیر شاخص را به رسمیت می‌شناسیم. همچنین، رویکرد بنیاد در ارتباط با تشکل‌ها ترویج فرهنگ انقلابی است و هر مجموعه‌ای که هدف آن با هدف انقلاب اسلامی همخوانی داشته باشد مورد حمایت بنیاد علوی قرار خواهد گرفت و از طرف این بنیاد به رسمیت شناخته خواهد شد.

منصوری با اشاره به اینکه یکی از محورهای همایش هوای نو حرکت قدرتمندانه در مسیر گام دوم انقلاب اسلامی است اظهار کرد: اقدامات مطالبه شده در بیانیه گام دوم باید از سوی حلقه‌های میانی اجرا شود و تشکل‌های فرهنگی و تبلیغی حلقه‌های میانی در سطح کشور هستند باید گفت که بنیاد علوی در راستای تحقق این اهداف شبکه‌ای را در سطح کشور تشکیل داد و گروه‌های جهادی و مؤسسه‌های محلی متعددی ایجاد کرد.

مدیرعامل بنیاد علوی با اشاره به این نکته که در راستای بیانیه گام دوم هیچ کدام از پروژه‌های این بنیاد بدون مشارکت مردمی انجام نشده است اظهار کرد: بنیاد علوی برای سپردن کار به روحانیون طرحی را با مشارکت سازمان تبلیغات اسلامی اجرا می‌کند و تمامی امکانات و فعالیت‌های بنیاد علوی از سوی امامان روستا انجام می‌شود و این مهم یکی از فعالیت‌های مهم بنیاد علوی محسوب می‌شود.

همچنین، در ادامه این مراسم، سیداحمد عبودتیان، مدیرعامل بنیاد فرهنگی خاتم‌الاوصیا در رابطه با همایش هوای‌ نو گفت: این جلسات باعث تجمیع ظرفیت مجموعه‌های مهم و مؤثر مردمی در کشور است، همچنین، همایش هوای نو با گردآوری هفتاد تشکل شاخص زمینه‌ای فراهم کرد تا این تشکل‌ها با فعالیت یکدیگر بیشتر آشنا شود به هم‌افزایی برسند که از این جهت اتفاقی بسیار خوبی رخداد اما مسئله این است که در راستای دستیابی به اهداف انقلاب اسلامی نقش این تشکل‌ها مشخص شوند.

وی در ادامه با بیان این نکته که به رسمیت شناختن نهادهای مردمی توسط نهادهای حاکمیتی نکته مهمی به شمار می‌رود افزود: برگزاری همایش‌هایی مانند هوای نو هویت جریان خودجوش مردمی را بیشتر از گذشته تقویت می‌کند و مسئولان حلقه‌های میانی با انگیزه بیشتری به کار خود ادامه می‌دهند.

عبودتیان توضیح داد: اگر نهادهای حاکمیتی با توجه بیشتری ظرفیت‌های مجموعه‌ها و نهادهای فرهنگی و تبلیغی مردمی و جهادی کشور بودند قطعاً هم‌افزایی بهتری توسط این مجموعه ها انجام می‌شود، شناسایی ظرفیت‌های گروه‌های مردمی کمک بسیار بزرگی برای نهادهای حاکمیتی خواهد بود. باید بدانیم که شناخت این مجموعه ها توسط نهادهای حاکمیتی تسهیلگری خوبی برای اقدامات این نهادها دارد.

بنابر این گزارش، سردار عزیز جعفری نیز در دومین روز از نخستین همایش ملی هوای نو طی سخنانی اظهار کرد: باید برای نقش‌آفرینی جامعه اسلامی و تحقق تمدن اسلامی تلاش کنیم و طبق سخنان مقام معظم رهبری بعد از سپری کردن گام اول موظف به سپری کردن گام دوم هستیم. ما برای ورود به گام دوم انقلاب نیازمند به شبکه‌سازی، جامعه سازی و حرکت به سمت و سوی تمدن نوین اسلامی هستیم و این تمدن سازی باید از جامعه آغاز شود این در حالی است که مرحله سوم انقلاب نیز، اسلامی شدن تمامی دستگاه‌های نظام براساس فرمایشات رهبری است و سپری کردن گام دوم انقلاب و گام های دیگر نیز نیاز به زمان دارد. یکی از مهمترین اقدامات فرهنگی توجه به مسائل تربیتی و معرفتی است و باید این الگوها در کشور تکثیر شوند.

هزار مجموعه فرهنگی تحت حمایت بنیاد علوی هستند

وی با بیان اینکه زمانی موفق به جبهه‌سازی هستیم که یگان‌های جبهه‌سازی انجام شده باشند اظهار کرد: یگان‌سازی چیزی جز ورود میلیونی مردم به عرصه فعالیت‌های تبلیغی و مبارزه با جنگ نرم نیست لذا تشکیل موسسات فرهنگی، قرآنی، اجتماعی و تربیتی از سوی نیروهای مردمی و خودجوش می‌تواند نمونه‌ای از یگان‌سازی جبهه انقلاب باشد.

وی توجه به حلقه‌های میانی برای به میدان آوردن گسترده مردم را حائز اهمیت برشمرد و یادآور شد: با تمام زحماتی که برای ورود مردم به میدان های فرهنگی و جهادی شده است اما طبق منویات مقام معظم رهبری هنوز جبهه‌ها و جریان‌های جهادی به اندازه کافی شکل نگرفته‌اند همچنین امیدآفرینی در ایجاد بسترسازی برای ورود مردم به عرصه‌های کشور باید مورد توجه قرار گیرد.

سردار عزیز جعفری اظهار کرد: وقتی قرار است کار گسترده از سوی مردم انجام شود ممکن است شاهد موازی کاری هم باشیم و برای جلوگیری از موازی کاری‌ها به مدیریتی توانمند نیاز داریم. مقام معظم رهبری برای به میدان آوردن مردم، از قشر جوان خواستند که پای کار بیایند و رهبری بر نقش آوری نیروهای جوان تأکید دارند.

وی تأکید کرد: خوشبختانه ما تهدیدات امنیتی را پشت سر گذاشتیم و با کمک مردم و رهبری به قدرت بازدارندگی کشور رسیدیم و اکنون هیچ کشوری جرئت حمله به ما را ندارد اما تهدیدات علیه انقلاب درعرصه‌های جنگ نرم بسیار جدی‌تر از تهدیدات امنیتی است و برای مقابله با این تهدیدات نیاز به این است که گسترده مردمی به میدان بیایند. این در حالی است که به میدان آوردن مردم برای مقابله با جنگ نرم و جنگ سخت متفاوت است.

سردار جعفری اضافه کرد: نقش‌آفرینی برای تمدن‌سازی، کاری است که باید به صورت گسترده انجام شود و نیازمند ساز و کارهای خاص است و برای ایجاد آن هم افزایی و تلاش مضاعف لازم است. من به کادر سازی نیروهای مؤمن متعهد، انقلابی و جهادی معتقدم و این کادر سازی نیز در میدان اتفاق خواهد افتاد نه فقط با آموزش، لذا کادرسازی با دانشگاه و حوزه‌ها انجام نخواهد شد. حاج قاسم سلیمانی از کف میدان جنگ شروع کرد و هیچ‌گاه هم به دنبال مدرک و دکترا نبود و در میادین جنگ آب دیده شد. اگر کنار هم قرار گرفتیم آنگاه است که «حزب الله» تشکیل خواهد شد و بنا به وعده الهی، تفکر غالب، حزب الله خواهد بود.

وی با تأکید بر هم‌افزایی محتوایی در شبکه‌سازی برای ورود میلیونی مردم به میدان، یادآور شد: اکنون مؤسسات فرهنگی، اجتماعی، جهادی و انقلابی به منزله نیروی پشتیبان در جبهه‌های جنگ به شمار می‌روند لذا هم‌افزایی در محتوا و ایجاد حرکت‌های انقلابی اجتناب‌ناپذیر است. جبهه‌سازی نیروهای مردمی و جهادی نیاز به تواصی به حق، صبر و شنیدن حرف‌های مخالف و توانمندی انقلابی را می‌طلبد تا بتوان برای کشور علاوه بر نقش‌آفرینی، امیدآفرین هم بود.

انتهای پیام
captcha