کد خبر: 3961753
تاریخ انتشار : ۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵

۷۰ درصد کمک‌های بلاعوض کمیته امداد البرز توسط نیکوکاران تأمین می‌شود

مدیرکل کمیته امداد البرز گفت: ۷۰ درصد از کمک‌های بلاعوض به خانوار‌های تحت حمایت کمیته امداد از محل مشارکت مردم نیکوکار در امور خیر تأمین می‌شود.

70 درصد کمک‌های بلاعوض کمیته امداد البرز توسط نیکوکاران تامین می‌شود

به گزارش ایکنا از البرز، محمد محمدی‌فرد، مدیرکل کمیته امداد امام(ره) البرز، امروز دهم فروردین، در آئین افتتاح مرکز نیکوکاری زائران و کارگزاران زیارتی با تأکید بر ظرفیت مطلوب گروه‌های جهادی در کشور گفت: این مرکز به‌منظور ترویج توانمندسازی و ایجاد اشتغال، درمان، ازدواج و معیشت محرومان افتتاح شد.

وی با تأکید بر اینکه یکی از اهداف اصلی این نهاد توسعه مشارکت و حضور مستقیم مردم و خیران در برنامه‌های فقرزدایی است گفت: هدف اصلی این مرکز توسعه مشارکت و حضور مستقیم جهادگران، مردم و خیران در برنامه‌های فقرزدایی است.

محمدی‌فرد با تأکید بر اینکه مراکز نیکوکاری، پایگاه‌های مردمی توسعه خیر و احسان در تعامل و هم‌افزایی با کمیته امداد امام(ره) هستند گفت: مرکز نیکوکاری فراگیر زائران و کارگزاران زیارتی باهدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های خیر و احسان به‌منظور ارائه خدمات کارآفرینی و اشتغال، مددکاری، درمان، عمرانی، آموزش و مشاوره و سایر مسائل مرتبط با نیازمندان افتتاح شد.

وی افزود: ۷۰ درصد از کمک‌های بلاعوض به خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد از محل مشارکت مردم نیکوکار در امور خیر تأمین می‌شود.

انتهای پیام
captcha