کد خبر: 3964707
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۸

جان باختن ۲۱ نفر بیمار کرونایی در آذربایجان‌غربی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۱ نفر با تشخیص مثبت کرونا جان باختند که به تفکیک شهرها، ارومیه ۷ نفر، بوکان ۲ نفر، پیرانشهر ۱ نفر، چالدران ۱ نفر، خوی ۱ نفر ، سلماس ۱ نفر، شاهین دژ ۲ نفر، میاندواب ۵ نفر و نقده ۱ نفر است.

ارسالی امروز | جان باختن ۲۱ نفر بیمار کرونایی در آذربایجان‌غربیجواد آقازاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌غربی، اظهار کرد: تعداد یک هزار و ۱۶۲ بیمار سندرم حاد تنفسی در بیمارستان‌های استان بستری و که از این تعداد ۶۰۱ بیمار با تشخیص قطعی کووید ۱۹ و ۵۶۱ بیمار با احتمال ابتلا به کرونا بستری هستند.

وی افزود: با افزایش تعداد مبتلایان و بیماران بستری در استان، ۲۳۴ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری می باشند و ۵۹ بیمار با ونتیلاتور نفس می‌کشند.

آقازاده، بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۲۴۸ نفر در استان بستری شدند که از این تعداد ۵۴ نفر بستری با تست مثبت و ۱۹۴ نفر بستری مشکوک هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی درباره افزایش افراد فوت شده، تصریح کرد: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲۱ نفر با تشخیص مثبت کرونا جان باختند که به تفکیک شهرها عبارت است از ارومیه ۷ نفر، بوکان ۲ نفر، پیرانشهر ۱ نفر، چالدران ۱ نفر، خوی ۱ نفر ، سلماس ۱ نفر، شاهین دژ ۲ نفر، میاندواب ۵ نفر و نقده ۱ نفر است.

وی ادامه داد: تعداد افراد فوت شده در استان تا کنون به ۳هزار و ۹۱۴ نفر رسید و تا کنون تعداد، ۳ هزار و ۲۶ تست کرونا در استان انجام شد که از این تعداد یک هزار و ۲۷۳ تست مثبت شده.

آقازاده گفت: تعداد مبتلایان کووید ۱۹ در استان به ۱۳۵ هزار و ۲۹۴ نفر رسید و در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۲ هزار و ۶۶۶ نفر به مراکز ۱۶ ساعته در آذربایجان‌غربی مراجعه کرده‌اند.

انتهای پیام
captcha