کد خبر: 3972020
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۸

تجلیل از مدرسان منتخب دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال‌و‌بختیاری

تجلیل از مدرسان منتخب دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال‌و‌بختیاری در جشنواره انتخاب مدرسان برتر سال ۱۴۰۰، پنج نفر از مدرسان منتخب دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری در سطح استانی با حضور جمعی از مسئولان تجلیل شدند.

به گزارش ایکنا از چهارمحال و بختیاری، بهروز شایق، رئیس دانشگاه علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری،امروز ۲۷ اردیبهشت‌ماه در مراسم تجلیل از مدرسان برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، اظهار کرد: خوشبختانه دانشگاه علمی کاربردی همگام با علم روز، صنعت، پیشرفت و تکنولوژی حرکت می‌کند و آموزش‌هایی که ارائه می‌دهد کاملا به روز و کابردی است.

وی افزود: بسیاری از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه، توانسته‌اند در رشته شغلی خود یا با راه‌اندازی کسب و کار کوچک یا فعالیت‌های مختلف پیشرفت کنند و جایگاه خود را پیدا کرده‌اند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گفت: قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۰ با پایان یافتن برنامه پنج ساله ششم توسعه، ۳۰ درصد شاغلان به تحصیل بخش آموزش عالی در آموزش‌های مهارتی مشغول به تحصیل شوند که این امر تحقق نیافت و در سطح کشور کمتر از نیمی از آن محقق شد، گرچه سهم دانشگاه علمی کاربردی از فنی و حرفه‌ای کمتر دیده شد که این امر به حمایت کمتر از این دانشگاه برمی‌گردد.

وی ادامه داد: حداقل کاری که دولت می‌تواند انجام دهد، نیروهای ستادی از باب هزینه‌های جاری مورد حمایت دولت قرار گیرند تا بار هزینه اداری بر عهده دانشجو نباشد که امید است دولت، در کنار مجموعه دانشگاه مهارتی فنی و حرفه‌ای، به دانشگاه علمی کاربردی نیز توجه کند.

شایق با اشاره به مسئله برون‌سپاری یا واگذاری وظایف دولت به بخش خصوصی، بیان کرد: این امر در دانشگاه علمی کاربردی به خوبی محقق شده که امید است بخش خصوصی در آموزش‌های حوزه مهارتی به کمک این دانشگاه بیاید.

گفتنی است، در پایان این آیین از رویا رهنما، مدرس منتخب گروه کشاورزی و منابع طبیعی، اکرم جانبخشی، مدرس منتخب گروه صنعت، مجتبی ریاحی فارسانی، مدرس منتخب گروه فرهنگ و هنر، سید جمال‌الدین حسینی، مدرس منتخب گروه مدیریت و خدمات اجتماعی و فروزان نوروزی‌نژاد، مدرس منتخب گروه معارف اسلامی تجلیل شد.

انتهای پیام
captcha