کارشناس مسئول امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ثبتنام طرح «بهارانه کتاب» از چهارم خرداد ماه آغاز و تا ۱۷ همین ماه ادامه دارد، گفت: تاکنون پنج کتابفروشی استان در این طرح ثبتنام کردهاند. 
نورالله خیرینیک، کارشناس مسئول امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، در گفتوگو با ایکنا از چهارمحال و بختیاری، با اشاره به ثبتنام پنج کتابفروشی استان در طرح بهارانه کتاب، اظهار کرد: از این تعداد سه کتابفروشی در مرکز استان و دو کتابفروشی لردگان در سامانه tarh.ketab.ir ثبتنام کردهاند.
به گفته وی، کتابفروشیهای مشارکتکننده در طرحهای گذشته، برای تأیید شرکت در طرح بهارانه کتاب نیاز به ثبتنام مجدد نداشته و کافی است با مراجعه به پنل کاربری خود شرایط شرکت در طرح را تأیید و اطلاعات خود را کنترل و ویرایش کنند.
وی افزود: طرح بهارانه کتاب به منظور رونق بخشیدن به بازار کتاب و ترویج کتابخوانی، از 17 خردادماه آغاز و تا 24 خردادماه ادامه خواهد داشت.
خیرینیک گفت: 20 درصد یارانه خرید کتاب و حداکثر سقف مجاز خرید کتاب برای هر خریدار 200 هزار تومان خواهد بود.
انتهای پیام