کد خبر: 3980499
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۴
در رشته حفظ؛

جشنواره قرآنی «مُدهامتان» در کردستان برگزار می‌شود

جشنواره قرآنی «مُدهامتان» در کردستان برگزار می‌شود مسئول قرآن و عترت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان از برگزاری چهاردهمین دوره جشنواره قرآنی مُدهامتان در رشته حفظ جزء ۳۰ قرآن خبر داد و گفت: ۱۹ حافظ کردستانی در این بخش شرکت کرده‌اند.

رشته حفظ چهاردهمین دوره جشنواره قرآنی مُدهامتان در کردستان برگزار می‌شود

کامل گلباغی، مسئول قرآن و عترت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان، در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: چهاردهمین جشنواره قرآنی «مدهامتان» به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت غیرحضوری و در فضای مجازی برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به رشته‌های قابل آزمون در این جشنواره قرآنی افزود: فراخوان چهاردهمین جشنواره قرآنی مُدهامتان در رشته‌های تلاوت نور(ترتیل) حفظ جزء سی قرآن، قرائت نماز و اذان و مکبری اعلام شده است.

مسئول قرآن و عترت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان با اشاره به اینکه 210 نفر از فعالان قرآنی استان کردستان در چهاردهمین دوره جشنواره قرآنی مُدهامتان شرکت کرده‌اند، بیان کرد: از این تعداد 19 نفر در بخش حفظ جزء سی قرآن شرکت کرده‌اند.

وی به برگزاری چهاردهمین دوره جشنواره قرآنی مُدهامتان در رشته حفظ جزء 30 قرآن افزود: چهاردهمین جشنواره قرآنی مدهامتان در رشته حفظ جزء 30 روزهای 10 و 11 تیرماه همزمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.

گلباغی با اشاره به برگزاری مجازی این دوره از جشنواره قرآنی یادآور شد: برای هر نفر شرکت‌کننده در این مسابقه قرآنی 20 سؤال چهار گزینه‌ای مطرح می‌شود که شرکت‌کنندگان برای پاسخ‌دهی به سؤالات 15 دقیقه فرصت دارند.

انتهای پیام
captcha