کد خبر: 3983253
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۶
در لرستان؛

برنامه‌های دهه ولایت و امامت با محوریت نهج‌البلاغه برگزار می‌شود

معاون فرهنگی، اجتماعی و پژوهشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان گفت: امسال برنامه‌های فرهنگی دهه ولایت و امامت حول محور نهج‌البلاغه برگزار می‌شود.

برنامه‌های دهه ولایت و امامت با محوریت نهج‌البلاغه برگزار می‌شودحجت‌الاسلام احمدرضا غلامی، معاون فرهنگی، اجتماعی و پژوهشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل‌های مرکزی و وظیفه ذاتی سازمان تبلیغات اسلامی در راستای بزرگداشت ارزش‌ها و مناسبت‌های مذهبی ستاد غدیر متشکل از مجموعه‌های فرهنگی، تشکل‌ها،  مدیران شهرستان‌ها، رابطین فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان لرستان برگزار شد.

وی با یادآوری اینکه برنامه‌های دهه ولایت و امامت در فاصله عید قربان تا عید غدیر برگزار می‌شود، ادامه داد: امسال برنامه‌های دهه غدیر حول محور نهج‌البلاغه و بهره‌گیری از معارف عمیق آن برگزار می‌شود.

غلامی تفسیر نهج‌البلاغه از سوی ائمه جماعت بعد از اقامه نماز‌ را از دیگر برنامه‌های دهه ولایت و امامت در استان اعلام کرد و گفت: مسابقات فرهنگی تفسیر و تبیین نهج‌البلاغه، حفظ خطبه غدیر نیز در راستای معرفی بیشتر این کتاب برگزار خواهد شد‌.

معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان لرستان با تأکید بر لزوم کاربردی کردن نامه‌های امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر در راستای مسئولیت و مدیریت اسلامی، بیان کرد: برای مسئولان استان تبیین و تفسیر نامه‌های امام علی(ع) به‌ویژه‌ نامه ۵۳ آن حضرت به مالک اشتر برای یادآوری و کاربردی کردن این نامه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه امروزه کمتر به معارف عمیق کتاب ‌نهج‌البلاغه پرداخته می‌شود بر لزوم مهجوریت‌زدایی از این کتاب تأکید کرد و گفت: در صورت وضعیت متعارف کرونا جشن‌های محوری در مرکز استان و شهرستان‌ها در روز عید غدیرخم برگزار می‌شود و کارکنان ادارات تبلیغات اسلامی با ائمه جمعه شهرستان‌ها دیدار می‌کنند.

غلامی، تشویق و ترغیب موضوع مواسات و تجلیل از سادات فعال در عرصه‌های مختلف را از دیگر برنامه‌های محوری دهه ولایت و امامت در استان لرستان برشمرد و اضافه کرد: از خانواده‌های معظم شهدای سادات، سادات نویسنده کتب و سادات فعال در عرصه‌های فرهنگی، قرآنی، اجتماعی و مذهبی تجلیل خواهد شد.

معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان برگزاری مسابقات مختلف در فضای مجازی را از دیگر برنامه‌های دهه ولایت برشمرد و ادامه داد: ارائه بسته‌های فرهنگی در فضای مجازی با موضوعات فرهنگی، اجتماعی و خانوادگی و اجرای برنامه‌های فرهنگی برای گروه‌های فعال در فضای مجازی از دیگر برنامه‌های دهه ولایت در استان خواهد بود.

وی بیان کرد: در حوزه دانش‌آموزی با محوریت دبیرستان‌های علوم و معارف صدرا برنامه‌های شاخص فرهنگی متناسب با عید غدیرخم با هدف رساندن پیام غدیر و نقش ولایت در اداره امور برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha