فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی اظهار کرد: اجرای طرح جهادی و سلامت شهید سلیمانی که مزین به نام زیبای سردار رشید اسلام و جبهه مقاومت است قطعا در کنار برکات زیادی که خواهد داشت جوشش جدیدی در بین مردم ایجاد خواهد کرد. 
به گزارش ایکنا از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی سپاه روحالله استان مرکزی، سردار محسن کریمی، فرمانده سپاه استان، امروز، 21 مرداد در نشست ویدئو کنفرانسی قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا(ع) با حضور سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: مهمترین درس عاشورا جهاد ، ایثار و ازخودگذشتگی است و ملت ایران در طول ۴۲ سال گذشته عاشورایی بودن خود را در حوادث مختلف ثابت کرده و در شرایط فعلی نیاز است بار دیگر روحیه جهاد و ازخودگذشتگی برای عبور از این شرایط کرونایی تکرار شود.
وی افزود: پیرو فرمان مقام معظم رهبری پیرامون طغیان بیماری کرونا و ضرورت راه اندازی بسیج عمومی در کشور برنامهریزی لازم برای پای کار آوردن تمامی ظرفیتهای و امکانات استانی در دستور کار قرار گرفت. بسیج و سپاه بهعنوان سربازان صدیق ولایت در همه شرایط گوش به فرمان ولایت و در کنار مردم و همراه مردم هستند و در طول بیماری کرونا با اجرای طرح ها و رزمایش های متعدد همواره اثرگذار بودهاند.
فرمانده سپاه روحالله استان اظهار کرد: بیانات مقام معظم رهبری در خصوص آرایش دفاعی و محکم در برابر این ویروس یک دستور کار جهاد ملی و همه جانبه برای مقابله همه جانبه با بیماری کرونا بود و همه باید با تعامل و هم افزایی برای تحقق بیانات ایشان و رفع مشکلات پای کار بیاییم.
کریمی گفت: ملت ایران در طول ۴۲ سال گذشته با مجاهدت و روحیه انقلابی از حوادث و بحرانهای سخت با موفقیت عبور کردند و این بار در این شرایط بیماری کرونا لازم است این روحیه جهاد ملی را بار دیگر نشان دهیم. نیازمند یک فراخوان استانی جهت پای کارآوردن همه ظرفیتها هستیم، باید با جهادی بزرگ و همه جانبه ویروس را کنترل کنیم و اجازه سرکشی و طغیان بیشتر به آن ندهیم.
وی افزود: میدان مقابله با بیماری کرونا یک جنگ واقعی است که علاوه بر اینکه آرایش دفاعی در برابر ویروس داشته باشیم باید برای رفع و حل مشکلات و آسیبها عملیاتی اقدام کنیم. کادر درمان با تلاش و ازخودگدشتگی که در طول این مدت از خود نشان دادند بسیاری از تهدیدات را از جامعه اسلامی دور کردند وامروز همه موظف هستیم برای سبک کردن باری که بر دوش کادر درمان هست پای کار بیایم و از سلامت مردم و جامعه همه جانبه پاسداری کنیم.
فرمانده سپاه روحالله ادامه داد: یکی از دستاوردهای مهم اجرای طرح شهید سلیمانی در دوره های قبلی ایجاد شوق اجتماعی در بین مردم و تحقق مشارکت عمومی مردم بود و امروز نیاز است طرح شهید سلیمانی در سراسر استان و در ابعاد مختلف فعال شود.
وی خاطر نشان کرد: اجرای طرح جهادی و سلامت شهید سلیمانی که مزین به نام زیبای سردار رشید اسلام و جبهه مقاومت حاج قاسم سلیمانی است قطعا در کنار برکات زیادی که خواهد داشت جوشش جدیدی در بین مردم ایجاد خواهد کرد و به فضل الهی ملت و جامعه را از این شرایط عبور میدهد.
انتهای پیام