رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: در 24 ساعت گذشته 37 بیمار کرونایی در سطح استان جان خویش را از دست دادهاند.
جواد آقازاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی، در گفتوگو با ایکنا از آذربایجان غربی در ارتباط با آخرین وضعیت کرونا در استان اظهار کرد: رو به روز به تعداد بستریشدگان کرونا در استان افزوده شده و در حال حاضر دو هزار و 59 نفر در بیمارستانهای استان بستری هستند.
وی افزود: از زمان شیوع کرونا تاکنون ثبت چنین آماری بیسابقه بوده است و از این تعداد یک هزار و 811 نفر در 24 ساعت گذشته بستری شدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی ادامه داد: از میان افراد بستری شده 297 نفر در بخش مراقبتهای ویژه بوده و 71 نفر به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند.
وی عنوان کرد: در 24 ساعت گذشته 37 بیمار کرونایی جان خویش را از دست دادهاند، خاطرنشان کرد: در مجموع پنج هزار و 360 نفر به دلیل ابتلا به کرونا فوت کردهاند.
آقازاده گفت: در دو هفته اخیر میزان مراجعات به مراکز 16 ساعته برای دادن تست کرونا نیز دو برابر شده است و برای مقابله با این روند از مردم درخواست میشود رعایت پروتکلهای بهداشتی را جدی بگیرند.
انتهای پیام