کد خبر: 3993641
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۳

اهدا ۶۰ سری جهیزیه کامل به زوج‌های جوان کهگیلویه‌وبویراحمدی

به همت قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی، ۶۰ زوج نیازمند در کهگیلویه و بویراحمد راهی خانه بخت شدند.

اهدای ۶۰ جهیزیه کامل به زوج‌های جوان کهگیلویه‌وبویراحمدی

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، مسئول قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی کهگیلویه و بویراحمد از توزیع ۴ هزارو ۵۰۰ پرس غذای گرم و اهدای ۶۰ سری جهیزیه کامل به زوج های جوان خبر داد.

حجت‌الاسلام مرتضی توکلی راد افزود: از زمان شکل گیری قرارگاه شهید هادی تاکنون بیش از ۶۰ سری جهیزیه کامل به زوج‌های جوانی که مشکل مالی برای تامین جهیزیه داشتند اهدا شد.

وی با بیان اینکه طبخ، بسته بندی و توزیع غذا با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی انجام شده است، ادامه داد: این غذاها در شهرستانهای دنا، مارگون و بویر احمد بین عزاداران حسینی و مردم‌سوگوار ابا عبدالله(ع) توزیع شد.

مسئول قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی برپایی ایستگاه صلواتی و غرفه‌های فرهنگی را از دیگر برنامه‌های قرارگاه شهید هادی بیان کرد و یادآور شد: اهدای وسایل کمک آموزشی و نوشت افزاری، کفش و کیف لباس و گرم پوش به نیازمندان استان، کمک‌های نقدی و غیر نقدی در زلزله سی سخت از دیگر اقدامات این قرارگاه است.

انتهای پیام
captcha