کد خبر: 3993680
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۶

غلامرضا اردشیری لردگانی با صحنه زندگی وداع کرد

غلامرضا اردشیری لردگانی از هنرمندان برجسته و پیشکسوت تئاتر، موسیقی و مسئول انجمن موسیقی لردگان در سن ۵۱ سالگی درگذشت.

غلامرضا اردشیری لردگانی با صحنه زندگی وداع کرد

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان، غلامرضا اردشیری لردگانی، از بازیگران توانمند استان و شهرستان لردگان بود که نقش‌آفرینی‌های فراوانی در آثار نمایشی و تلویزیونی استان داشته است.

تله فیلم «رقص تلخ» تولید صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، پخش از شبکه دو و شبکه‌های استانی و نمایش‌های «ابوغریب تا قربت»، «سوی بازگشت»، «این کدوم پنجشنبه است» و ... از جمله آثاری است که مرحوم اردشیری لردگانی در آنها ایفای نقش کرده است.

مرحوم اردشیری در جشنواره‌های بسیاری چون هفتمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج، دهمین جشنواره تئاتر استانی بسیج و ششمین جشنواره سراسری رضوی شرکت داشته و حایز رتبه‌های برتر در بازیگری شده است.

این هنرمند پیشکسوت از نوازندگان چیره‌دست تار، سه تار و تنبور در استان بوده و مسئولیت ریاست انجمن موسیقی شهرستان لردگان را نیز بر عهده داشت.

انتهای پیام
captcha