اسماعیلی: نگاه هم‌افزایی با نهادهای دیگر داریم/ واعظی: ظرفیت فرهنگی باید احیا شود
کد خبر: 3996393
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۹
در دیدار وزیر ارشاد با اعضای دفتر تبلیغات اسلامی عنوان شد؛

اسماعیلی: نگاه هم‌افزایی با نهادهای دیگر داریم/ واعظی: ظرفیت فرهنگی باید احیا شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با رئیس و معاونان دفتر تبلیغات اسلامی گفت: ما نسبت به نهادهای فرهنگی نگاه هم‌افزا داریم و از همه ظرفیت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی برای پیشبرد اهداف خود در راستای اعتلای فرهنگ جامعه استفاده خواهیم کرد.

به گزارش ایکنا، محمدمهدی اسماعیلی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با رئیس و معاونان دفتر تبلیغات اسلامی به تشریح برنامه‌های خود در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت و با اشاره به اینکه تکثر نهادهای فرهنگی یک فرصت است، گفت: تمرکز بر یک نهاد در عرصه فرهنگ بدون شک تهدیدآفرین است. تنوع در نهادهای فرهنگی بسیار خوب است اما این تنوع و تکثر باید با هم‌افزایی همراه باشد.

وی افزود: ما نسبت به نهادهای فرهنگی نگاه هم‌افزا داریم و از همه ظرفیت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی برای پیشبرد اهداف خود در راستای اعتلای فرهنگ جامعه استفاده خواهیم کرد. دفتر تبلیغات اسلامی در پاسخگویی علمی فرهنگی به شبهات و مسائلی که دنیای مدرن برای جامعه به وجود آورده است،زبان گویایی دارد.

اعتلای فرهنگ

اسماعیلی به ظرفیت های عظیم دفتر تبلیغات اسلامی در عرصه فرهنگ و هنر اشاره کرد و تصریح کرد: تلاش‌های دفتر فرصت بزرگی برای نهادهای حاکمیتی است و از همه این ظرفیت‌ها در جهت رشد و اعتلای سطح فرهنگ جامعه نهایت استفاده را خواهیم داشت.

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی بیان کرد: امروز از جهات مختلفی همچون تولیدات، مصرف و اقتصاد فرهنگی شاهد اوضاع رضایت‌بخشی نیستیم. درضمن نباید در عرصه فرهنگی، نگاه امنیتی حاکم باشد زیرا این موضوع موجب آسیب‌های بسیاری می شود.

وی با تأکید بر اینکه در عرصه فرهنگ باید نگاه تمدن‌سازی نوین اسلامی حکمفرمایی کند، به نکات رهبر معظم انقلاب در رابطه با این زمینه در بیانیه گام دوم اشاره کرد و تصریح کرد: باید نگاه بازسازی و ایجاد تمدن نوین اسلامی به فرهنگ داشته باشیم و بدانیم اگر این نگاه را برجسته‌سازی کنیم، سطح فرهنگ جامعه ارتقا یافته و ارزش‌های انقلاب اسلامی در بطن آحاد جامعه بومی سازی و نهادینه می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین واعظی اظهار کرد: بدون شک با نگاه حمایتی، ریل‌گذارانه و تقویت‌کننده، جایگاه و منزلت مولدان اصلی عرصه فرهنگ و هنر اصالت پیدا می‌کند.

وی با اشاره به اینکه امروز با تکثر جدی مراکز فرهنگی مواجه هستیم، ابراز کرد: ما دستگاه‌های متعددی در عرصه فرهنگ داریم و نمی‌توان ارشاد را یگانه مرجع و دستگاه تأثیرگذار و مدیریت‌کننده عرصه فرهنگ شناخت.

ارشاد یک دستگاه مولد فرهنگی

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی بر ضرورت توجه و حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ظرفیت عظیم فرهنگی و هنری نهفته در حوزه‌های علمیه تأکید و گفت: درست است که ارشاد یک دستگاه مولد فرهنگی است، اما می‌تواند به صورت خلاقانه به ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد توجه کند و گواهی می‌دهم که در حوزه‌های علمیه ظرفیتی بزرگ در عرصه هنر و فرهنگ نهفته است که باید احیا و به آن توجه شود.

وی با تشریح اقدامات دفتر تبلیغات اسلامی در عرصه‌های فرهنگی و با بیان اینکه این نهاد مقدس در عرصه فضای مجازی، هنر و رسانه و در مسأله محوری اتفاقات بزرگی را رقم زده است، تاکید کرد: ما به دلایل مختلف نمی‌توانیم حمایت‌های لازم را از فعالان این عرصه داشته باشیم، از این رو آن نهادی که باید فعالان این عرصه را حمایت کند تا به بازیگران میدانی عرصه فرهنگ تبدیل شوند، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین واعظی با اشاره به ظرفیت های دفتر تبلیغات اسلامی در عرصه فرهنگ و هنر ابراز کرد: این دفتر یک دستگاه حاکمیتی نیست بلکه یک نهاد انقلابی است که ظرفیت‌های خود را در عرصه تبلیغ دین و ارتقای سطح فرهنگی جامعه به کار گرفته است.

انتهای پیام
captcha