کد خبر: 3999347
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱

تشکیل کارگروه ویژه برای فراهم کردن زمینه حضور دانش‌آموزان در مدارس

استاندار قم با اشاره به بازگشایی مدارس گفت: کارگروهی برای فراهم شدن زمینه حضور دانش‌آموزان و سرعت بخشیدن به واکسیناسیون دانش‌آموزان تشکیل می‌شود.

تشکیل کارگروه ویژه برای فراهم کردن زمینه حضور دانش‌آموزان در مدارس

به گزارش ایکنا از قم، بهرام سرمست، استاندار قم، 31 شهریور در حاشیه جلسه هفتگی ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در محل سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، گفت: در جلسه این ستاد مقرر شد تا واکسیناسیون سرعت بخشیده شود.

وی افزود: در زمینه پوشش واکسن باید به ۷۰ درصد برسیم، گروه‌های هدف هم مشخص شد، دانش‌آموزان و افرادی که با دانش‌آموزان در ارتباط هستند همچنین با توجه به حضور دانش‌آموزان در مدارس کارگروهی برای فراهم شدن زمینه حضور دانش‌آموزان و سرعت بخشیدن به واکسیناسیون دانش‌آموزان تشکیل می‌شود.

استاندار قم ادامه داد: انتظار داریم که دستگاه‌های اطلاع‌رسانی و دستگاه‌های فرهنگی، مردم را به سمت واکسیناسیون تشویق کنند، ما هم‌اکنون واکسن به اندازه کافی در اختیار داریم و زمینه تزریق واکسن هم فراهم است، لذا لازم است گروه‌های مردمی و ادارات دولتی در این زمینه همکاری کنند.

سرمست در ادامه گفت: در ارتباط با سایر موارد هم نظارت‌ها تشدید و امر بر این است که واکسیناسیون بیشتر دنبال شود و در شورای اطلاع‌رسانی مردم را تشویق و سیاست‌های تشویقی، بازدارنده و سلبی برای این موضوع پیش‌بینی شود.

انتهای پیام
captcha