رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به ثبت پنج مورد فوتی جدید فوتی ناشی از ابتلا به بیماری کووید_۱۹ در چهارمحال و بختیاری، گفت: مجموع فوتیهای ناشی از ابتلا به این بیماری در استان به ١۵۵۹ نفر رسید. 
به گزارش ایکنا از چهارمحال و بختیاری، مجید شیرانی پنجم مهرماه در تشریح آمار مربوط به بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری بیان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۷۱۷ بیمار با علایم بالینی مشکوک به بیماری کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی و بیمارستانی استان مراجعه داشتهاند که از این تعداد ١۲۹ بیمار با علایم مشکوک به این بیماری در مراکز درمانی بستری شدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته نتیجه تست ۱۶۸ نفر از مراجعهکنندگان در بخش سرپایی و ۴۳ نفر از بستری شدگان مشکوک به کووید_۱۹ در مراکز بیمارستانی استان، مثبت قطعی اعلام شد.
وی گفت: هماکنون ٣۳۵ بیمار مثبت قطعی و مشکوک به بیماری کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند که از این تعداد ٢۶۰ نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای رد یا تایید بیماریشان هستند.
شیرانی با اشاره به فوت پنج مورد جدید فوتی ناشی از ابتلا به بیماری کووید_۱۹ در استان، تصریح کرد: مجموع فوتیهای ناشی از ابتلا به این بیماری در چهارمحال و بختیاری به ١۵۵۹ نفر رسید.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۴۷ بیمار با شرایط بحرانی و حال عمومی نسبتاً بد در بخشهای مراقبت ویژه مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند.
انتهای پیام