به گزارش خبرنگار ایکنا، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، جمعه هشتم شهریور با حضور در ستاد مرکزی جامعةالمصطفی در دیدار با رئیس و معاونین این نهاد علمی بین المللی با تاکید بر اینکه دستاوردهای علمی و بینالمللی المصطفی شایسته تقدیر است، گفت: جامعةالمصطفی از موثرترین مجموعههای جمهوری اسلامی ایران در عرصه بینالملل و فرصتی بزرگ برای انقلاب اسلامی به شمار میآید. جامعةالمصطفی امروز با بهرهگیری از تجربیات گذشته و با عنوانی تأثیرگذار و فراگیر در میان مسلمانان، به عنوان منشأ وحدت و همبستگی جهان اسلام مطرح است.
اسماعیلی تصریح کرد: انقلاب اسلامی هیچگاه بنا نبود در مرزهای کشور محصور گردد. در این زمینه، با وجود دستاوردهای بسیار خوب جامعةالمصطفی در عرصه بین المللی، همچنان فاصله زیادی با آرمانهای بلند انقلاب اسلامی وجود دارد و مجموعه نظام باید برای گسترش و تقویت کمی و کیفی فعالیتهای جامعةالمصطفی بکوشد.
وی با اشاره به نقش حمایتی و تسهیلکننده دستگاههای دولتی و حاکمیتی، اظهار کرد: به نظر میرسد بسیاری از بخشهای دولتی از نقش حمایتی خود خارج و وارد فاز تصدیگری شدهاند و این نقص موجب گردیده است مجموعههای حاکمیتی کشور از موفقیت لازم برخوردار نباشند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، پشتیبانی و حمایت از فعالیتهای جامعةالمصطفی را یکی از وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برشمرد و افزود: در دولت جدید، نگاه ما به رایزنیهای فرهنگی، به عنوان ستاد حمایت از فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی است.
اسماعیلی با اشاره به مأموریت اصلی نهادهای فرهنگی کشور گفت: در عرصه بین الملل، رساندن پیام اسلام و گفتمان انقلاب اسلامی به ملتها مهم است و میکوشیم در این زمینه پشتیبانی و حمایت لازم از مراکز فعال در این زمینه صورت پذیرد.
وی فرهنگ و هنر را گویاترین زبان در سراسر جهان دانست و تصریح کرد: مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در همه بخشها، خود را ملزم میداند از مجموعه فعالیتهای جامعةالمصطفی پشتیبانی و حمایت کند. جامعةالمصطفی از ظرفیتهای بسیار ارزشمندی برخوردار است و میکوشیم ضمن عقد تفاهمنامههای مشترک، زمینه بهرهمندی بیشتر از این ظرفیتها فراهم گردد.
اسماعیلی، فرصت خدمتگزاری در دولت را بسیار محدود خواند و افزود: امیدواریم بتوانیم با تمام وجود از هر لحظه از این فرصت، که به برکت خون شهدا فراهم آمده است، در جهت پیشبرد اهداف عالی انقلاب اسلامی استفاده نماییم. دولت سیزدهم مصمم است در کنار حوزه اقتصاد و معیشت، توجه ویژه به بخش فرهنگ داشته باشد و امیدواریم این جلسه سرآغاز فصل جدیدی از همکاریهای مشترک در عرصه فرهنگ به شمار رود.
شایان ذکر است در ادامه این جلسه، که با حضور شماری از معاونان و مسئولان بخشهای مختلف جامعةالمصطفی برگزار شد، پیشنهادهایی درباره زمینههای همکاری دوجانبه ارائه گردید و مقرر شد کارگروهی مشترک به منظور تدوین سند همکاری میان جامعةالمصطفی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل گردد.
انتهای پیام