کد خبر: 4002300
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۲
با حضور مدیرکل فرهنگی تربیتی کمیته امداد کشور؛

نخستین مرکز نیکوکاری تخصصی فرهنگی خراسان‌جنوبی افتتاح شد

نخستین مرکز نیکوکاری تخصصی فرهنگی خراسان‌جنوبی با حضور مدیرکل فرهنگی تربیتی کمیته امداد کشور، در طبس راه‌اندازی شد.

نخستین مرکز نیکوکاری تخصصی فرهنگی خراسان‌جنوبی افتتاح شدبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن هرمز، مدیرکل فرهنگی تربیتی کمیته امداد کشور، امروز، 12 مهرماه در حاشیه این مراسم گفت: در سال جدید برای نخستین بار در امداد پشتیبان تحصیلی راه‌اندازی شده که تمام دانش‌آموزان کنکوری زیرپوشش یک پشتیبان تحصیلی دارند.

وی با بیان اینکه تلاش داریم کسانی که استعداد ورود به حوزه‌های علمیه را نیز دارند، جذب این حوزه‌ها شوند، تصریح کرد: برخی دانش‌آموزان به دلیل کرونا ترک تحصیل کرده‌اند که از چند ماه قبل در رصد این دانش‌آموزان هستیم تا به هر نحوی هم بازماندگان از تحصیل و هم ترک تحصیل‌کنندگان به درس و تحصیل خود ادامه دهند.

مدیرکل فرهنگی تربیتی کمیته امداد کشور یادآور شد: در کشور 500 مرکز نیکوکاری تخصصی فرهنگی راه‌اندازی شد‌ه‌اند که یکی از خدمات این مرکز همین بسته‌های تحصیلی و پشتیبانی تحصیلی است.

انتهای پیام
captcha